Brian Austin Green: ο 50χρονος ηθοποιός εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλικού λόγω κακής διατροφής «Δεν μπορούσα να μιλήσω, να διαβάσω ή να γράψω»

Ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills, 90210» Βrian Austin Green, ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να μιλήσει, να διαβάσει ή να γράψει λόγω «νευρολογικών» προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη διατροφή που ακολουθούσε, με γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ο 50χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπέφερε από συμπτώματα που έμοιαζαν με εγκεφαλικό για τέσσερα χρόνια, τα οποία τελικά ήταν αποτέλεσμα της διατροφής του. Πρόσφατα μίλησε για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε για την υγεία του, αντιμετωπίζοντας συμπτώματα όπως αυτά του ιλίγγου και της ελκώδους κολίτιδας, και τα οποία τον οδήγησαν να μείνει κατάκοιτος για τρεις μήνες και να μην μπορεί να μιλήσει, να διαβάσει ή να γράψει.

Ο Green αποκάλυψε ότι ένας ειδικός της «κινησιολογίας και της ανατολικής ιατρικής» ανακάλυψε ότι είχε «εσωτερική φλεγμονή», η οποία προκλήθηκε από τη διατροφή του με γλουτένη και γαλακτοκομικά. «Πέρασα τεσσεράμισι χρόνια αναρρώνοντας από συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό χωρίς ποτέ να έχω υποστεί εγκεφαλικό», είπε ο σταρ του Anger Management«Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν μπορούσα να γράψω».

Όταν ρωτήθηκε εάν τα «νευρολογικά» του προβλήματα οφείλονταν σε ίλιγγο – μια αίσθηση ότι το περιβάλλον γυρίζει σε κύκλους – ο Green εξήγησε ότι τα συμπτώματα του ίλιγγου ήταν μόνο «ένα στάδιο» των προβλημάτων υγείας του. Μόνο όταν κατάφερε να βρει την αιτία του κακού, η οποία δεν ήταν άλλη από την κακή διατροφή μπόρεσε να ανακάμψει και να ξεφύγει από τον εφιάλτη της ακινησίας.

Σχετικά άρθρα