Η Victoria Beckham σπάει τη σιωπή της και μιλά ανοιχτά για την απιστία του συζύγου της – «ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος της ζωής μου»

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham μίλησε στο “Netflix” και στο νέο ντοκιμαντέρ «Beckham» για την υποτιθέμενη απιστία του συζύγου της David Beckham, όταν εκείνος κατηγορήθηκε από τον Τύπο ότι απατούσε τη γυναίκα του. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1999 και οι κατηγορίες προέκυψαν την εποχή που ο άσσος του ποσοσφαίρου είχε εγκατασταθεί στην Ισπανία λόγω του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πότε κατηγορήθηκε ο David Beckham για απιστία;

Ενώ κανένας από τους Beckhams δεν κατονομάζει τις Rebecca Loos και Sarah Marbeck, πέτρες του σκανδάλου που τάραξαν την ήρεμη οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού και τους οδήγησαν ένα βήμα από τον χωρισμό, τόσο η Victoria όσο και ο David παραδέχονται ότι ήταν η δυσκολότερη στιγμή όχι μόνο στον γάμο τους αλλά στη ζωή τους.

Δύο γυναίκες εμφανίστηκαν τη χρονιά που ο David Beckham βρισκόταν μακριά από το σπίτι του και ισχυρίστηκαν ότι είχαν ερωτικές σχέσεις μαζί του. Οι εφημερίδες της εποχής οργίαζαν με αφιερώματα στον φερόμενο έκλυτο βίο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε αφήσει γυναίκα και παιδιά για να κάνει τη ζωή του στην Ισπανία. Η Victoria δε δίστασε να αναφέρει εκείνη την περίοδο ως «την πιο δυστυχισμένη που έχω υπάρξει ποτέ». Ερωτηθείσα αν είχε αγανακτήσει με τον σύζυγό της εκείνη την εποχή, είπε, «Αν είμαι ειλικρινής, ναι. το έκανα.»

Από την πλευρά του ο David Beckham είπε ότι «ειλικρινά, δεν ξέρω καταφέραμε να το ξεπεράσουμε. Υπήρχαν μερικές μέρες που σκέφτηκα, “Πώς θα πάω στη δουλειά; Πώς θα πάω σε αυτό το προπονητικό γήπεδο και θα φαίνομαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα;” Ένιωθα σωματικά άρρωστος κάθε μέρα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Πώς θα το κάνω αυτό;».

«Η Βικτώρια είναι τα πάντα για μένα», είπε. «Το να τη βλέπεις να πληγώνεται έτσι ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές. Έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Αυτό που είχαμε μαζί άξιζε να παλέψουμε.

Σχετικά άρθρα