Σε δικαστικές περιπέτειες μπλέχτηκαν Grimes και Elon Musk για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η γνωστή τραγουδίστρια Grime, κατά κόσμον Claire Boucher, αφού κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της, τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk, ότι δεν της επιτρέπει να δει τον έναν από τους γιους τους, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του, προκειμένου να αποκτήσει νόμιμα γονικά δικαιώματα πάνω στα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Πείτε στη Shivon να με ξεμπλοκάρει και στον Elon να με αφήσει να δω τον γιο μου ή παρακαλώ να απαντήσει στον δικηγόρο μου», γράφει η Grimes στο προσωπικό της προφίλ στο twitter ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «Ποτέ έως τώρα δεν μου είχε επιτραπεί να δω φωτογραφία αυτών των παιδιών, παρότι αυτή η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου».

Η Grimes κατέθεσε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο στις 29 Σεπτεμβρίου, με την οποία ζητά τη φυσική επιμέλεια των παιδιών της και την κοινή νόμιμη επιμέλεια με τον Musk, κάτι που γίνεται όταν οι γονείς των παιδιών δεν συνδέονται με γάμο.

Από την άλλη πλευρά, ο Musk, o οποίος έχει αποκτήσει συνολικά 11 παιδιά, φέρεται να έχει καταθέσει κι εκείνος αγωγή στο Τέξας, τρεις εβδομάδες πριν, με στόχο την επιμέλεια των παιδιών. Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι έχει απαγορευθεί προσωρινά η αλλαγή κατοικιάς των παιδιών καθώς είναι σημαντικό να μην διαταραχθεί η ζωή τους και η καθημερινότητά τους από αυτή τη διαδικασία.

Σχετικά άρθρα