Οι πανάκριβες βέρες του Κασσελάκη και οι πρώτες βόλτες του παντρεμένου ζευγαριού στην Αμερική – “Έχουμε σκυλοβαρεθεί την υπερέκθεση! Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν!”

Με πανάκριβες βέρες του οίκου Cartier φαίνεται ότι έδωσε όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος προ ημερών παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τάιλερ ΜακΜπέθ σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα» αναφωνεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας περήφανα τη βέρα του στις κάμερες που βρέθηκαν στην Αμερική για να καταγράψουν το ευτυχές γεγονός.

Ενώ λίγο αργότερα, μιλώντας για τη δημοσιότητα που απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ο ίδιος αναφέρει: «Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν».

«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας. Έχουμε πάει στον “Ευαγγελισμό” μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία» συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα