Η Jennifer Lopez πουλάει την πολυτελή της έπαυλη της στο Bel Air για 34 εκατ. δολάρια – Δείτε φωτό και βίντεο από τα πανάκριβα έπιπλα – Έχει μέχρι και ιδιωτικό σινεμά!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, φαίνεται ότι αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” και το τελευταίο “εργένικο” σπίτι που είχε από την προ Ben Affleck εποχή! Πρόκειται για μια πολυτελέστατη έπαυλη στην ακριβότερη περιοχή του Los Angeles, στο Bel Air.

Η έπαυλη σχεδιάστηκε από τον εμβληματικό αρχιτέκτονα Samuel Marx και έκτοτε έχουν γίνει αρκετές αλλαγές ώστε να μετατραπεί σε ένα μοναδικό καταφύγιο για τους ιδιοκτήτες.

Έχει έναν απίστευτο συνδυασμό πέτρας και ξύλου ενώ είναι περιτριγυρισμένο από στοιχεία της φύσης.

Το κυρίως επίπεδο διαθέτει σαλόνι με ψηλά ταβάνια, μπαρ, τζάκι και ατσάλινα παράθυρα και πόρτες που ανοίγουν σε πέτρινες βεράντες.

Επίσημη τραπεζαρία, κουζίνα για σεφ με εντοιχισμένο χώρο πρωινού και πέτρινο τζάκι.

Μεγάλο οικογενειακό δωμάτιο και χώρο παιχνιδιών με μπαρ που ανοίγει σε βεράντα με πισίνα υπερχείλισης 3 πλευρών.

Όλα τα δωμάτια ανοίγουν σε μεγάλες βεράντες με καταπράσινη θέα.

Υπάρχει ένα ακόμη σαλόνι στο κάτω επίπεδο καθώς και αίθουσα προβολών 30 θέσεων, ιδανική για βραδιές σινεμά.

Στον επάνω όροφο έχει όμορφο γραφείο, μια αίθουσα μασάζ και δωμάτιο επισκεπτών.

Η πτέρυγα της σουίτας περιλαμβάνει βιβλιοθήκη/καθιστικό, τζάκι και υπέροχα λουτρά που ανοίγουν σε ιδιωτικές διαμορφωμένες βεράντες με καταρράκτη.

Οι μεγάλοι χώροι περιλαμβάνουν έναν υπέροχο ξενώνα, στούντιο και γυμναστήριο, ένα αμφιθέατρο 100 θέσεων, παγόδα με τζάκι, βιολογικό λαχανόκηπο, περίπτερο ψυχαγωγίας με πλήρη κουζίνα, ιδιωτική λίμνη με αμμώδη παραλία και υπαίθριο ντους.

Σχετικά άρθρα