Καυτά φιλιά αντάλλαξε με τραγουδίστρια επί σκηνής ο Enrique Iglesias – Δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζει απλόχερα το… φλογερό ταμπεραμέντο του

Ασυγκράτητος φαίνεται ότι είναι πλέον ο γνωστός τραγουδιστής Enrique Iglesias, αφού, μη λογαριάζοντας τις χιλιάδες κόσμου που παρακολουθούσε τη συναυλία του στο Τορόντο του Καναδά, αφού χόρεψε έναν αισθησιακό χορό με τραγουδίστρια που ήταν μαζί του στη σκηνή, την άρπαξε και άρχισε να τη φιλά παθιασμένα στο στόμα. Έκτοτε, το βίντεο που απαθανάτισε τη σκηνή έγινε viral στο tiktok, ενώ οι αντιδράσεις των θαυμαστών ποικίλουν.

@fcoinalcanzable_uruguay Enrique’s ‘Loco’ performance was filled with intense chemistry with his co-singer. 🔥💕 📍Clip from his concert last night at the Scotiabank Arena in Toronto, Canada – Oct 17, 2023. 📸 via @Enriqueismyhero #EnriqueIglesias #TheTrilogyTour #Enrique #Iglesias #EnriquesUpdates ♬ sonido original – Fco Inalcanzable ei 🇺🇾

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζει φιλιά …εκτός σπιτιού ο Ισπανός τραγουδιστής. Πριν από περίπου ένα χρόνο εθεάθη ξανά να φιλάει παθιασμένα μια θαυμάστριά του, κατά την επίσκεψή του στο Las Vegas.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αντίδραση της συζύγου του και μητέρας των τριών παιδιών του Iglesias, της διάσημης τενίστριας Anna Kournikova. Πάντως η σχέση του ζευγαριού, η οποία μετρά 22 χρόνια, έχει περάσει από σαράντα κύματα, καθώς είχαν χωρίσει το 2013 για να επανασυνδεθούν λίγο αργότερα και να υποδεχτούν τα δίδυμα παιδιά τους το 2017 και την μικρή κόρη τους το 2020.

Σχετικά άρθρα