Ο Justin Timberlake δεν άντεξε τα προσβλητικά σχόλια στο Instagram και τα απενεργοποίησε από τον λογαριασμό του; Βροχή αντιδράσεων μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears για τον τραγουδιστή

Μόλις λίγες μέρες μετά από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Britney Spears για τη σχέση της με τον επίσης διάσημο τραγουδιστή και πρώην μέλος των NSYNC, Justin Timberlake, την άμβλωση που αναγκάστηκε να κάνει στο σπίτι της χωρίς να ενημερώσει ούτε τους γονείς της και τις απιστίες που ταλαιπώρησαν το πάλαι ποτέ ζευγάρι και οι φανς φαίνεται να έχουν ήδη διαλέξει πλευρά.

Ο Justin Timberlake αναγκάστηκε απενεργοποίησε τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram εν μέσω των ισχυρισμών της ποπ σταρ η οποία βάλλεται εναντίον του στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της. Ο Timberlake δεν άντεξε τα “μισητά και προσβλητικά” σχόλια που είχαν κατακλύσει τον λογαριασμό του στο instagram και αποφάσισε να τα απενεργοποιήσει. Η επίθεση των ακολούθων ήταν πρωτόγνωρη καθώς εκτόξευαν απεχθείς και αηδιαστικούς χαρακτηρισμούς για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Στο βιβλίο της, η Spears ισχυρίζεται ότι ο Timberlake την άφησε έγκυο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτρωση επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Μάλιστα η Spears προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις όταν παραδέχτηκε ότι η διαδικασία δεν έγινε στο ασφαλές περιβάλλον μιας κλινικής αλλά στο σπίτι της, προκειμένου να μείνει το όλο θέμα κρυφό.

Η Spears μιλά με πολύ αυστηρούς χαρακτηρισμούς στο βιβλίο της, αναφέροντας ότι «Το συγκρότημα του, οι NSYNC, ήταν αυτό που οι άνθρωποι τότε αποκαλούσαν «τόσο μαστροποί».

Ο Timberlake φέρεται να απάτησε την Spears με “άλλη μια διασημότητα” κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ενώ και η ίδια η Spears παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον χορευτή και χορογράφο Wade Rosbson.

Ο Timberlake δεν έχει απαντήσει δημόσια σε καμία από τις κατηγορίες της Britney Spears. Ωστόσο, μια πηγή του είπε στην Daily Mail ότι ο τραγουδιστής «δεν είναι καθόλου χαρούμενος» με τους ισχυρισμούς, αλλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της για να μιλήσει γι ‘αυτό.

Εν τω μεταξύ, η Spears γιόρτασε την κυκλοφορία του βιβλίου της την Τρίτη με μια γυμνή ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας την πίσω όψη των προσόντων της. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ποζάρει γυμνή μπροστά στους φανς της αφού πέρυσι είχε ανεβάσει βίντεο με την ίδια να λικνίζεται γυμνή σε μια παραλία.

Σχετικά άρθρα