Απασφάλισε ο Ντοναλντ Τραμπ – Εμφανίζεται να τρολάρει σε ομιλία του τον τρόπο που μιλάει, κινείται και περπατά ο Τζο Μπάιντεν – “Δεν μπορεί να βάλει 2 προτάσεις σε μια σειρά και είναι υπεύθυνος για τα πυρηνικά μας… Ω Θεέ μου!” (Βίντεο)

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν, με τον πρώτο να μην κρατά ούτε τα προσχήματα πλέον και να επιδίδεται σε κωμικοτραγικές αναπαραστάσεις του τωρινού προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην προσπάθειά του να κερδίσει τους πολίτες του Λας Βέγκας σε μια πρόσφατη ομιλία του, ο Τραμπ κατάφερε να την μετατρέψει σε Σταντ Απ Κόμεντι, αφού, απευθυνόμενος στο πλήθος άρχισε να “αναπαριστά” τον Τζο Μπάιντεν, κοροϊδεύοντας τον τρόπο που μιλάει, κινείται και περπατά.

Μάλιστα ως άλλος κωμικός ο Τραμπ εμφανίζεται να λέει:
«Δεν μπορεί να βάλει δύο προτάσεις σε μια σειρά και είναι υπεύθυνος για τον πυρηνικό πόλεμο» φώναξε ο Τραμπ ενώ οι υποστηρικτές του ακούγονται να αλαλάζουν.

Ο Τραμπ δεν σταμάτησε εκεί αλλά αναφέρθηκε στον τρόπο που πολλές φορές ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπερδεύει τις εξόδους από τη σκηνή, μετά από κάποια δημόσια ομιλία. Ο Τραμπ σατιρίζοντας τον Μπάιντεν είπε ότι είναι καλύτερα εξοπλισμένος στο να εντοπίζει τις ράμπες εξόδου από ό,τι ο πιθανός αντίπαλός του το 2024. «Βλέπω μια σκάλα εκεί, βλέπω μια σκάλα. Αν χρειαζόταν, θα πηδούσα κατευθείαν από αυτό το πράγμα στο μπροστινό μέρος (δείχνοντας το μπροστινό μέρος της σκηνής), θα μπορούσα να το κάνω, είναι περίπου ένα μέτρο» είπε.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα τα πράγματα έχουν εξασθενήσει, οπότε είναι ασυνάρτητος» συμπλήρωσε ο Τραμπ για την κατάσταση που βρίσκεται το μυαλό του Μπάιντεν όταν ολοκληρώνει κάποια ομιλία του.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ, ρίχνοντας κατά πολύ το επίπεδο της πολιτικής διαμάχης μεταξύ των δύο ανδρών, κοροϊδεύει και χλευάζει τον 80χρονο αντίπαλό του, λέγοντας πως χρησιμοποίησε «τις παιδικές σκάλες» για να επιβιβαστεί στο Air Force One, γιατί ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί μια ειδική, μικρότερη σκάλα για την επιβίβαση και αποβίβασή του από το αεροπλάνο, καθώς υπήρξαν κάποια επεισόδια με πτώσεις από τις σκάλες.

«Ο Τζο δεν μπορεί να ανέβει ούτε τις παιδικές σκάλες» ανέφερε σε άλλη ομιλία του στο Νιου Χαμσάιρ. «Αυτός ο τύπος χρησιμοποιεί τις μικρές σκάλες. Τις αποκαλούμε παιδικές. Και το έχει κάνει κοινή πρακτική επειδή δεν μπορεί να τα καταφέρει να ανέβει ή να κατέβει» είπε κοροϊδεύοντας τον πλανητάρχη.

Στα τρία χρόνια της θητείας του ο Μπάιντεν έχει δεχτεί μεγάλη κριτική για την ηλικία του, είτε γιατί παρουσιάζεται κουρασμένος σε δημόσιες εμφανίσεις, γιατί ξεχνάει ή μπερδεύει ονόματα και χώρες, γιατί σκοντάφτει ή χάνει τον προσανατολισμό του.

Σχετικά άρθρα