Θρήνος στη Δράμα με 55χρονο που βγήκε στο δρόμο για να σώσει ένα σκύλο που κινδύνευε και παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, βρίσκοντας τραγικό θάνατο!

Ακριβά πλήρωσε την ευσυνειδησία του ένας 55χρονος από τη Δράμα, αφού στην προσπάθειά του να σώσει ένα σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο, παρασύρθηκε ο ίδιος από διερχόμενο λεωφορείο, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 9 η ώρα, στον επαρχιακό δρόμο Δράμας – Προσοτσάνης, όπου το λεωφορείο του ΚΤΕΛ διέρχεται, πραγματοποιώντας το προκαθορισμένο του δρομολόγιο.

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για λάθος του άτυχου 55χρονου, ο οποίος πετάχτηκε στο δρόμο έξαφνα, προσπαθώντας να τραβήξει ένα σκυλί που κινδύνευε καθώς ήταν μέσα στη μέση του δρόμου. Δυστυχώς ο οδηγός του υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ δεν κατάφερε να αντιδράσει εγκαίρως, με αποτέλεσμα ο 55χρονο να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που χτύπησε την πόλη της Δράμας.

Σχετικά άρθρα