15χρονος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα – Ξύπνησε από πίεση που αισθάνθηκε από χέρι…

Το περασμένο σαββατοκύριακο, ένα Γυμνάσιο από το Πήλιο πραγματοποίησε εκδρομή προς τα Ιωάννινα. Η εκδρομή αυτή μετατράπηκε σε εφιάλτης για το 15χρονο αγόρι που δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από τους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο 15χρονος γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Η καταγγελία του πατέρα:

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ξημερώματα του Σαββάτου (6/4) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του 15χρονου στην αστυνομία, o γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο συμμαθητή του Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης που γελούσαν επίσης με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Συνελήφθησαν οι τρεις μαθητές

Άμεσα ενημερώθηκε η εισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων, καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Ο νεαρός μαθητής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ διενεργείται προανάκριση από τοπικό Α.Τ.

Σχετικά άρθρα