Γιάννης Λεμπιδάκης: Γιατί τα βρόντηξε από την εκπομπή “Super Κατερίνα”; Με ανάρτηση στο instagram εξηγεί τους λόγους: “ό,τι σε στεναχωρεί, σε αγχώνει και δε σου επιτρέπει να εξελιχθείς επιλέγεις να το αφήσεις”

Παρελθόν αποτελεί για τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Λεμπιδάκη η εκπομπή “Super Κατερίνα”, αφού αποχώρησε ενώ η εκπομπή δεν βρίσκεται καλά καλά 2 μήνες στον αέρα. Φαίνεται ότι η “απουσία” του την περασμένη Παρασκευή μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η απόφασή του είχε παρθεί εδώ και μέρες και απλώς έμενε να υλοποιηθεί.

Με ανάρτηση που ανέβασε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο instagram εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση, αφήνοντας αιχμές τόσο για τη θεματολογία της εκπομπής όσο και για το περιβάλλον, που όπως ανέφερε “τον στενοχωρεί”, “τον αγχώνει” και δεν “σου επιτρέπει να εξελιχθείς”.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να ευχηθεί “καλή συνέχεια” σε όλους και στην εκπομπή ενώ τα σχόλια από τους followers του Λεμπιδάκη ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αφού πολλοί ακόλουθοί του έκαναν λόγο για “τοξικότητες” και “τσακωμούς” που δεν ταίριαζαν με το ύφος του δημοσιογράφου.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:

«Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι στην εκπομπή @superkaterinatv. Ήταν δυο μήνες που μου έμαθαν ότι δεν είμαι σε θέση να «υπηρετήσω» μια τέτοια θεματολογία που καταπιάνεται με πολιτική , κοινωνικά θέματα και όχι μόνο. Ως επαγγελματίας – όπως πράττω 26 χρόνια – έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί , σε αγχώνει και δε σου επιτρέπει να εξελιχθείς επιλέγεις να το αφήσεις… Είναι καθαρά προσωπική η απόφαση μου να αποχωρήσω και εύχομαι στην φίλη μου την Κατερίνα και στους συνεργάτες της να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κατακτήσουν πρωτιές έως το τέλος της σεζόν»

Σχετικά άρθρα