Κόλαση έζησε στα χέρια των συνομήλικων φίλων του ένα 17χρονο παιδί με νοητικά προβλήματα από τη Λάρισα – Τον ανάγκασαν σε γενετήσια πράξη γιατί ήθελαν να κάνουν “μια πλάκα”

Για βιασμό οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, χθες στις 2/11, ο 15χρονο “φίλος” ενός 17χρονου παιδιού με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος μαθητής κατηγορείται για τον βιασμό του 17χρονου παιδιού που πάσχει από νοητικό πρόβλημα.

Ο 15χρονος, μαζί με άλλον ένα φίλο του θέλησαν να κάνουν όπως είπε “ένα αστείο” και ενώ βρισκόντουσαν στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Μεγάλο Προφήτη Ηλία, στη συνοικία της Νεράιδας στη Λάρισα, υποχρέωσαν τον 17χρονο να προβεί σε γενετήσια πράξη παρά τη θέλησή του, καθώς πρόκειται για παιδί που έχει διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.

Όπως παραδέχτηκε ο συλληφθείς 15χρονος η όλη πράξη έγινε “για πλάκα” και ό,τι το μόνο που έκανε ήταν να βάλει «το χέρι του, πάνω από το παντελόνι» του 17χρονου, ενώ αρνείται τις κατηγορίες περί γενετήσιας πράξης. Βέβαια εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού με τον 17χρονο συμμαθητή του ο οποίο παραμένει ασύλληπτος, κι έτσι ο 15χρονος είναι κρατούμενος και έχει παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για τις επαίσχυντες πράξεις τις οποίες του καταλογίζουν.

Ο 17χρονος δράστης και συνένοχος του 15χρονου συλληφθέντος αναζητείται από τις αρχές καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί για να συλληφθεί και εκείνος για τις κατηγορίες που του προσάπτονται. Σύμφωνα πάντως με τη δικογραφία που έχει συνταχθεί, οι δύο ανήλικοι φέρονται να εντόπισαν το 17χρονο θύμα να κάθεται σε ένα παγκάκι και να το ανάγκασαν σε γενετήσια πράξη, η οποία περιγράφεται αναλυτικά στο κείμενο.

Σχετικά άρθρα