Απαρηγόρητη η Τζένιφερ Άνιστον με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Ήταν δίπλα του στις προσπάθειες του ηθοποιού να παλέψει με τους δαίμονές του – Προσπαθεί να συνέλθει λένε οι φίλοι της

Ο θάνατος του καλού της φίλου και συμπρωταγωνιστή της από τα “Φιλαράκια” έρχεται ένα χρόνο περίπου από την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και η Άνιστον δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις απώλειες των αγαπημένων της ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής ηθοποιός είναι καταρρακωμένη, κάτι που φάνηκε και στην κηδεία του Πέρι, όπου εθεάθηκε μαζί με το υπόλοιπο καστ από τα “Φιλαράκια” συντετριμμένη και ντυμένη στα μαύρα να αγκαλιάζεται μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της και τους γονείς του Πέρι.

«Από τις υπόλοιπες πέντε, η Τζεν (Άνιστον) και η Κόρτνεϊ (Κοξ) ταλαιπωρούνται περισσότερο και η Τζεν είναι πιθανώς αυτή που παλεύει πιο έντονα», λέει η πηγή.

«Είναι μια δεύτερη τεράστια απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο ενός έτους από τον θάνατο του μπαμπά της να είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει ξαναβρεί πλήρως τα πατήματά της, και τώρα αυτό (ο θάνατος του Πέρι) την έχει καταρρακώσει τελείως».

Ήταν η πρώτη από τα “Φιλαράκια” που πλησίασε τον Πέρι και του μίλησε για το πρόβλημά τους, προσφέροντας τη βοήθειά της. Όπως είχε παραδεχτεί ο αγαπημένος “Τσάντλερ”, η Άνιστον είχε πάει να τον βρει στο καμαρίνι του και να του μιλήσει για το ποτό. “Όλοι μπορούμε να το μυρίσουμε” είχε πει η Άνιστον στον Πέρι, δίνοντάς του τη δυνατότητα να της ανοιχτεί και να της μιλήσει για τον εθισμό του.

Χρόνια αργότερα, όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή για τον Πέρι, η Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα γιατί θυμήθηκε πόσο πολύ φοβόταν να μην πάθει κάτι ο αγαπημένος τους συμπρωταγωνιστής. Με αναφιλητά περιγράφει ότι “δεν είχαν ιδέα πως να τον βοηθήσουν” γιατί κανείς τους “δεν είχε αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση”. Όπως παραδέχεται στη συνέντευξη “η ιδέα του να τον χάσουμε… δεν ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο” ενώ αργότερα λέει ότι “Ο Μάθιου πρέπει να γνωρίζει ότι είναι καλά”.

Ο ίδιος ο Πέρι μέσα από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε αναφέρει ότι ήταν “τσιμπημένος” με την Άνιστον, δύο χρόνια πριν ξεκινήσει η σειρά και οι δυο τους είχαν μια πολύ αγαπημένη σχέση που είχε κρατήσει και μετά από το τέλος των “Friends”. Μάλιστα, η Άνιστον ήταν εκείνη που πάντα επικοινωνούσε με τον ηθοποιό για να δει τι κάνει, κάτι που με πολύ τρυφερότητα αναφέρει ο Πέρι στις συνεντεύξεις του.

Σχετικά άρθρα