Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ δε μοιάζει σε τίποτα με την Αντζελίνα Τζολί και την Τζένιφερ Άνιστον – Ποια είναι η 33χρονη που έκλεψε την καρδιά του Αμερικανού σταρ;

Από την Τζένιφερ Άνιστον, το αγαπημένο κορίτσι της διπλανής πόρτας, στην αγκαλιά της femme fatale Αντζελίνα Τζολί, για να καταλήξει σε ένα από τα πιο θορυβώδη διαζύγια της show bizz, με αλληλοκατηγορίες και δικαστικές διαμάχες.

Ο Μπραντ Πιτ δεν έδειχνε πρόθυμος να αποχωριστεί την ζωή του ως single, μετά από τις δυσκολίες που του άφησε ο τελευταίος του γάμος. Όμως όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τη γυναίκα που, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να συστήνει ως “κοπέλα του”.

Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ ακούει στο όνομα Ινές ντε Ραμόν και είναι μια 33χρονη μελαχρινή που δε θυμίζει σε τίποτα την Άνιστον και τη Τζολί και εργάζεται σε εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων. Κοντινοί του άνθρωποι αναφέρουν ότι μετά από καιρό, ο Πιτ είναι “σε καλή κατάσταση” και ότι “αυτή είναι η πρώτη σωστή σχέση που έχει κάνει μετά το πολύκροτο διαζύγιό του”. Μάλιστα οι αναφορές παραδέχονται ότι ο Πιτ συστήνει την Ινές ως “κοπέλα του” και ότι “τα πάει περίφημα μαζί της”.

Πρόσφατα το ζευγάρι εθεάθη σε έξοδο και όλα έδειχναν ότι ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, αφού δεν έλειπαν τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ τους.

 Το χρονικό της σχέσης του Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Πιτ και η Ινές έκαναν μια δημόσια εμφάνιση μαζί, βγαίνοντας στο Art+Film Gala της LACMA στο Λος Άντζελες, όπου ο ηθοποιός παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και συχνό συνεργάτη του, David Fincher.

Το ζευγάρι δεν πόζαρε μαζί για φωτογραφίες, αλλά όλα έδειχναν ότι περνούσαν υπέροχα μαζί στην ετήσια εκδήλωση. “Ήταν πολύ τρυφεροί”, είπε μια πηγή που είδε το ζευγάρι ενώ συμπλήρωσε ότι “γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους” στο γεμάτο celebrities γκαλά και “φαινόταν ότι περνούσαν καλά”.

Η φθινοπωρινή έξοδος του ζευγαριού έρχεται μετά από πολύ χρόνο που πέρασε μαζί το ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπου η Ινές ταξίδεψε για να επισκεφτεί τον Πιτ πολλές φορές ενώ γύριζε μια αγωνιστική ταινία της Formula 1. Μάλιστα φιλικό άτομο της Ινές αναφέρει ότι η σχέση προχωράει κανονικά και ότι γίνεται όλο και πιο δυνατή.

“Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, καθώς απολαμβάνουν πραγματικά ο ένας την παρέα του άλλου και δείχνουν ευτυχισμένοι μαζί”, είπε, προσθέτοντας ότι “είναι εμφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί”.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδος ήταν τον Νοέμβριο του 2022, όταν φωτογραφήθηκαν στα παρασκήνια σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες. Εκείνη την εποχή οι πηγές έκαναν λόγο για ένα πρόσφατο ειδύλλιο λίγων μηνών. Τον επόμενο μήνα, η Ινές παρακολούθησε το πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας του Πιτ Βαβυλώνα στο Λος Άντζελες και παρευρέθηκε στο πάρτι των 59ων γενεθλίων του διάσημου ηθοποιού.

Από τότε που χώρισε από την Τζολί το 2016, ο Πιτ έκανε κάποιες σχέσεις με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και τη Νικόλ Ποτουράλσκι, που όμως δεν κράτησαν παρά λίγους μήνες.

Εν τω μεταξύ, η Ινές ντε Ραμόν ήταν κι εκείνη παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή των Vampire Diaries,   Paul Wesley, όμως το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο του 2022, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Σχετικά άρθρα