Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γαρδέλη: Γιατί ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική – «Ήθελα να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ»

Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ύστερα από παρουσία αυτοκτονικών τάσεων λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Την πληροφορία μετέφερε η εφημερίδα On Time, σημειώνοντας ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στο ψυχιατρείο εδώ και μία εβδομάδα.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη διαμονή του στην ψυχιατρική κλινική στη Σάσα Σταμάτη, λέγοντας: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Το χρέος των 80.000 ευρώ από το αυθαίρετο και ο πλειστηριασμός του σπιτιού στο Νέο Κόσμο

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το μεγάλο χρέος που προκάλεσε τον πλειστηριασμό της κατοικίας του, αποκαλύπτοντας ότι «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο».

Οι αυτοκτονικές τάσεις που τον οδήγησαν στο ψυχιατρείο

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αναφερθεί και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» στις τάσεις αυτοκτονίας που είχε λόγω του πλειστηριασμού και αγανακτισμένος από την περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί δήλωσε: «Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ. Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα. Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου, αλλά το σπίτι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ».

Η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη μίλησε στα μέσα σχετικά με την υγεία του γιου της και ενημέρωσε ότι ο ηθοποιός είναι καλά και σε λίγες μέρες αναμένεται να βγει από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύεται.

Σχετικά άρθρα