Τι συμβαίνει με τα παιδιά του Μπραντ Πιτ; Πρώτα ο Παξ έκανε ανάρτηση όπου έβριζε τον πατέρα του και μετά η Ζαχάρα απαρνήθηκε το επίθετο του χολυγουντιανού σταρ

Φαίνεται ότι η κόντρα από το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί καλά κρατεί, αφού πλέον παίρνουν μέρος και τα παιδιά των διάσημων ηθοποιών στην διαμάχη των γονιών τους.

Η αρχή έγινε από τον θετό γιο του πρώην ζεύγους Πιτ- Τζολί, τον 19χρονο Παξ, ο οποίος είχε κάνει ανάρτηση για την ημέρα του πατέρα βρίζοντας χυδαία τον Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail:

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης μαλ… Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…»

Η ανάρτηση του Παξ έγινε την ημέρα της γιορτής του πατέρα και συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Πιτ σε σμοκιν, κρατώντας το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ. Λίγο αφότου είχε ανέβει η ανάρτηση, ο Παξ επέλεξε να την κατεβάσει, όμως είχαν προλάβει ήδη να την δουν χιλιάδες από τους ακόλουθούς του.

Ο Παξ δεν είναι το μόνο από τα παιδιά του Πιτ που έχει πάρει ανοιχτά θέση κατά του πατέρα του, αφού και η Ζαχάρα, η θετή κόρη του πρώην ζευγαριού, πρόσφατα δήλωσε ότι πλέον δε λέγεται Τζολί- Πιτ αλλά το επίθετό της είναι σκέτο Τζολί, κάτι που σημαίνει ότι απαρνήθηκε το επίθετο του δημοφιλούς ηθοποιού.

Οι αντιδράσεις των παιδιών του Πιτ έρχονται μετά τη σφοδρότατη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί. Η Τζολί τον είχε μάλιστα κατηγορήσει για κακομεταχείριση και άγριες συμπεριφορές ενάντια στην ίδια και τα παιδιά του και ενώ το δικαστήριο επέβαλε αρχικά το 50% της επιμέλειας των παιδιών τον ηθοποιό, η Τζολί απάντησε με έφεση την οποία και κέρδισε, στερώντας από τον πατέρα τα παιδιά του. Ο Πιτ μπορεί πλέον να τα βλέπει σε ορισμένο χρόνο και μάλιστα, με επιτήρηση.

Ο Μπραντ Πιτ έχει αποφύγει όλα αυτά τα χρόνια να απαντήσει στις κατηγορίες της πρώην συζύγου και κινείται αποκλειστικά μέσω των δικηγόρων του αλλά το ρήγμα στη σχέση του με τα παιδιά του φαίνεται ότι είναι εμφανές, αφού εκτός από τα δύο θετά παιδιά του, έχει αποκτήσει και άλλα τρία βιολογικά παιδιά με την Αντζελίνα Τζολί.

Στις πρόσφατες κατηγορίες απάντησε συνεργάτης του Μπραντ Πιτ, ο οποίος μιλώντας στην Sun είπε ότι: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως κάποιου είδους “κακός άνθρωπος”, ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Πιτ σέβεται πολύ κάθε ένα από τα παιδιά του και λέει πολλά το γεγονός ότι επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με την κατάσταση. Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα», επιρρίπτοντας έτσι εμμέσως ευθύνες στη Τζολί για τον τρόπο που εμπλέκει τα παιδιά μέσα στη δική τους διαμάχη.

Σχετικά άρθρα