Η Τζόντι Φόστερ γιόρτασε τα 61α γενέθλιά της και η σύζυγός της, Αλεξάντρα Χέντισον έκανε την πιο ρομαντική κίνηση – δώρο για την αγαπημένη της

Ο εορτασμός των 61ων γενεθλίων της χολυγουντιανής ηθοποιού, Τζόντι Φόστερ, περιλάμβανε ένα γλυκό αφιέρωμα από τη σύζυγό της, Αλεξάντρα Χέντισον.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγινε 61 η και σύζυγός της, Αλεξάνδρα Χέντισον μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία της Φόστερ να χαμογελά με μια τούρτα γενεθλίων γράφοντας από κάτω στη λεζάντα, “Το να σε αγαπώ είναι εύκολο σαν τούρτα. Χρόνια πολλά, όμορφη ❤️.”

Πολλοί διάσημοι φίλοι τους, όπως η Τσέλσι Χάντλερ και η Έλεν Χαντ έσπευσαν να ευχηθούν στην εορτάζουσα για τα γενέθλιά της, σημειώνοντας πόσο χαρούμενη δείχνει η Φόστερ στη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός της.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013 και παντρεύτηκε το 2014, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, όμως φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά η Χέντισον κάθε τόσο εκφράζεται δημόσια για το πόσο περήφανη είναι για τη σύζυγό της και πόσο τη στηρίζει.

Όταν η Φόστερ ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα το 2021 , η Χέντισον μοιράστηκε μια φωτογραφία της που φωτογραφίζει τον Φόστερ στο Instagram δίπλα στη λεζάντα, “Ό,τι συμβαίνει στην καραντίνα παραμένει σε καραντίνα. Κάθε μέρα είμαι περήφανη σύζυγος, αλλά σήμερα έχεις μια ιδιαίτερη κραυγή στην απομακρυσμένη χώρα του IG.”

“Θα πρέπει να σας δείξω το τηλέφωνό μου για να το δείτε αυτό, αλλά ακόμα…φωνάζω από τις ταράτσες. Συγχαρητήρια σε εσάς, @taharrahimofficiel και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική ταινία @themauritanian”, πρόσθεσε.

Ενώ λάμβανε το βραβείο της δεύτερης καλύτερης ηθοποιού από το σπίτι, η Φόστερ ανταπέδωσε την αγάπη φιλώντας τη Χέντισον κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του βραβείου της λέγοντας: “Αγαπώ τη γυναίκα μου! Ευχαριστώ, Άλεξ, και τον Ζίγκι [το σκύλο της] και τον Άαρον Ρότζερς. “

Ο εορτασμός συνεχίστηκε τον Ιούλιο του 2021, όταν η Φόστερ τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών και οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Σχετικά άρθρα