Άγρια “κόντρα” ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τη Δανάη Μπάρκα – “Με έβρισε και μίλησε αρνητικά για τη δουλειά μου!”

Ο καυγάς φαίνεται δεν έχει τελειώσει για τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, μίλησε για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις υπέρβαρες γυναίκες και την οργισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για το ζήτημα της συμπερίληψης ατόμων με παραπανίσια κιλά, ομοφυλόφιλων ή αλλοδαπών που κάποτε ζούσαν στο περιθώριο και πλέον η κοινωνία έχει φτάσει στο άλλο άκρο να υπερπροβάλει αυτά τα άτομα.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Από το σημείο που σαν κοινωνία είχαμε πρόβλημα συμπερίληψης και είχαμε κοινωνικές ομάδες, όπως οι γκέι, οι αλλοδαποί, οι υπερφάγοι κλπ., που θεωρούσαμε ότι δεν πρέπει να είναι στην κοινωνία, πήγαμε στο άλλο άκρο και προβάλλουμε μόνο αυτό. Η αλήθεια και το σωστό είναι στη μέση. Να υπάρχει συμπερίληψη όλων των ανθρώπων, όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα και είναι παιδιά του Θεού», ενώ συνέχισε εξηγώντας ότι:

«Αυτό που είπα είναι ότι στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ισότητα, περάσαμε στο άλλο άκρο και βγάζουμε αυτά που κάποτε ήταν εκτός, ως πρότυπα. Εγώ σε μια εκπομπή που βγήκα, είχα πει ότι είχα πρόβλημα με τα κιλά μου και χρειάστηκε να χειρουργηθώ. Τι θα έπρεπε η μητέρα μου να μου πει τότε; Να ανοίξω να δω τη Δανάη Μπάρκα; Αναφέρομαι σε ένα άτομο που με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου» ανέφερε ο ίδιος, φανερά ενοχλημένος από τη στάση της παρουσιάστριας.

Ο Βασίλης Ζούλιας που ήταν επίσης παρών στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, σε ρόλο πυροσβέστη προέτρεψε τον σχεδιαστή κοσμημάτων να ζητήσει ένα «συγγνώμη» από την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», κάτι που έπραξε λέγοντας: «Συγγνώμη Δανάη. Είπα συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον, αυτό είπα. Είχα την ευγένεια και το ψυχικό μεγαλείο να το πω».

Οι παλαιότερες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου που ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει η κόντρα έκαναν λόγο για τα πρότυπα που βλέπουμε σήμερα και ο σχεδιαστής είχε πει ότι: «δεν γίνεται να βλέπουμε μια διαφήμιση που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει και έξω», κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα την Δανάη Μπάρκα, η οποία έσπευσε να το δείξει στον “αέρα” της εκπομπής της.

Σχετικά άρθρα