Η Τζένιφερ Λόπεζ εξηγεί γιατί οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν: “Τα όρια δεν υπάρχουν για μένα! Όσο μεγαλώνεις έχεις περισσότερη εμπειρία”

Η Jennifer Lopez αγκαλιάζει την ομορφιά που έρχεται με την πάροδο του χρόνου. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 54χρονη λατίνα σταρ μίλησε για το πόσο θετικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον περισσότεροι ρόλοι για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

«Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Είναι πιο μορφωμένες και έχουν πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και εσωτερικά καθώς όσο μεγαλώνεις αποκτάς σοφία».

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός είπε ότι είναι χαρούμενη που βλέπει τα πρότυπα στο Χόλιγουντ να αλλάζουν, κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται πολύτιμες, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών μπορεί να είναι. «Καθώς μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις. Η ιδέα του “Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά χρήσιμο στο να παρακολουθείς μια γυναίκα άνω των 30” είναι τόσο γελοία. Απλώς με κάνει να γελάω», εξήγησε.

Η Λόπεζ σημείωσε ότι οι βασικές της αξίες που έχει από τη ζωή της, της έμαθαν να μην το βάζει κάτω και πάντα να συνεχίζει. Και είναι αυτή είναι και η νοοτροπία που την οδηγεί να προχωρήσει στην καριέρα της. «Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει [όσο] θέλω. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι 70, μπορεί να είναι 80, μπορεί να είναι 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι είναι εκεί για μένα αν το θέλω και θέλω να το δημιουργήσω», είπε η τραγουδίστρια.

«Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία που είχα: Να μην αφήσω ποτέ κανέναν να με βάλει σε ένα κουτί λόγω του πού γεννήθηκα, από πού κατάγομαι, ποιας ηλικία είμαι, όλα αυτά. Αυτά τα όρια δεν υπάρχουν για μένα». Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Και το αν θα πάρω το τιμόνι και θα σκηνοθετήσω τη δική μου ταινία κάποια στιγμή είναι μια πιθανότητα», είπε, εξομολογώντας ότι της «είχαν πρόταση να σκηνοθετήσει κάποια στιγμή», αλλά έπρεπε να αρνηθεί «λόγω χρονικών περιορισμών».

Σχετικά άρθρα