Οι φωτογραφίες από την “απιστία” της Leticia έκαναν μαλλιά κουβάρια το παλάτι της Ισπανίας! – Ο πρώην κουνιάδος της ισχυρίζεται ότι είχαν ερωτική σχέση

Ο Jaime del Burgo, πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίθια, θέλησε να «ταράξει» το διαδίκτυο δημοσιεύοντας μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια ενώ από κάτω φέρει ένα κείμενο στο οποίο υποτίθεται ότι του δηλώνει την αγάπη της! Πρόκειται για μια selfie μπροστά σε καθρέφτη συνοδευόμενη από ένα κείμενο, πληκτρολογημένο από τον ίδιο τον Jaime del Burgo στον λογαριασμό του X, το οποίο είναι γραμμένο για να μοιάζει σαν να γράφτηκε από τη Λετίθια, αλλά χωρίς στοιχεία που να το υποστηρίζουν. Μόνο 24 ώρες αργότερα δεν υπάρχει κανένα ίχνος στο δίκτυα γιατί ο ίδιος ο Jaime κατέβασε τη φωτογραφία και το μήνυμα.

To μήνυμα που είχε ανεβάσει και υποτίθεται ότι είχε γράψει η Λετίθια σε εκείνον έλεγε: «Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω κοντά μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να γυρίσω να σε δω. Αγαπώντας σε. Μακριά από εδώ. Δική σου».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jaime del Burgo απειλεί να αποκαλύψει υποτιθέμενα μυστικά της βασιλικής οικογένειας. Πώς, όμως, αυτός ο εκκεντρικός άντρας, συνδέεται με τους Ισπανούς βασιλείς; Και, το πιο περίεργο από όλα, γιατί αποκαλύπτει τώρα αυτές τις υποτιθέμενες πληροφορίες για την ερωτική ζωή της Λετίθια; 

Ο Jaime del Burgo Aspíroz, (Γεννημένος στην Παμπλόνα, το 1970) που διαμένει τώρα στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο σουηδικής καταγωγής Lucía Díaz Liljestrom, και την κόρη του Ulla, δεν είναι ξένος στους κύκλους της ισπανικής εξουσίας. Γιος του πολιτικού Jaime Ignacio del Burgo, πρώην προέδρου της κοινότητας Foral, παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας και επενδυτής και, στην πραγματικότητα, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον οδήγησαν να ζει σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών: Μαρόκο, Νότια Αφρική, Βραζιλία, Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Γερμανία… Το 2020, σχετίζονταν με διαδικτυακές επιχειρήσεις που αφορούσαν την αγορά και πώληση κτιρίων, θέματα ασφάλειας και την πώληση ιταλικών γκουρμέ προϊόντων.

Ο Jaime del Burgo επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή της Ισπανίας τον περασμένο μήνα, με τη δημοσίευση του βιβλίου του Jaime Peñafiel με τίτλο «Η Λετίθια κι ΕΓΩ» στο οποίο ήθελε να εξηγήσει τις ιδιαιτερότητες της προσωπικής τους σχέσης. 

Ο Burgo ισχυρίζεται ότι γνώρισε τη βασίλισσα το 2000, όταν η Λετίθια ήταν ακόμη ανύπαντρη και είχε επιτυχία ως δημοσιογράφος στην Ισπανική Τηλεόραση και ότι επρόκειτο να της ζητήσει να τον παντρευτεί, αλλά ο τότε πρίγκιπας Φελίπε τον χτύπησε. Υποστηρίζει ακόμη ότι οι δύο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση που διατηρήθηκε και μετά τον γάμο της Λετίθια με τον τότε διάδοχο του θρόνου της Ισπανίας.

Ο Jaime del Burgo ήταν μάρτυρας στον γάμο της Λετίθια

Πόσο πιθανό θα μπορούσε να είναι άραγε ο πρώην (ή νυν) εραστής της μέλλουσας συζύγου του τότε πρίγκηπα Φιλίππου να είναι μάρτυρας στον γάμο της; Κι όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ο Jaime del Burgo παρέμεινε στο πλευρό της Λετίθια ενώ όδευε προς τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα ήταν και ένας από τους μάρτυρες στον γάμο της με τον τότε πρίγκηπα Φίλιππο της Ισπανίας και σημερινό Βασιλιά, τον Μάιο του 2004, αποδεικνύοντας ότι ανέκαθεν ήταν στενός «φίλος» της σημερινής Βασίλισσας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Burgo δεν σταμάτησε εκεί αλλά φρόντισε να συνάει σχέση με την αδερφή της Λετίθια, Telma Ortiz, την οποία μάλιστα παντρεύτηκε το 2012 στο μοναστήρι Leyre κοντά στις ιταλικές ακτές και χώρισε μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 2014, ενώ στο μεσοδιάστημα το ζευγάρι ανατροφοδοτούσε διαρκώς τον τύπο με τους τσακωμούς και τους χωρισμούς του.

Η σχέση του Jaime del Burgo και της Telma Ortiz χαρακτηρίστηκε «περίεργη» και «ιδιόμορφη» από το κοινωνικό στάτους της εποχής, με κινήσεις στις οποίες σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια συνεκτική εξήγηση. Για παράδειγμα, το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει τη ζωή του μαζί, παρόλο που ο επιχειρηματίας είχε τις επιχειρήσεις του στο Λονδίνο και τη Γενεύη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Telma προσπάθησε να βάλει έναν ωκεανό για εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνο και την αδερφή της. Ήταν όμως έτσι;

Πάντως αυτή η παράλογη μετακόμιση δεν κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο και η Telma επέστρεψε τελικά, μόνη της, στη Βαρκελώνη, χωρίς τον Jaime del Burgo. Η πρώτη απόπειρα διαζυγίου του ζευγαριού διεκόπη από τον πατέρα του Burgo, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να εξηγήσει ότι οι σύζυγοι είχαν μετανιώσει. Η δεύτερη όμως προσπάθεια ήταν οριστική και κατέληξε σε διαζύγιο.

Σχετικά άρθρα