Η Όπρα προτίμησε να υποφέρει και να μην εξαρτηθεί και έχασε τα περιττά κιλά χωρίς το θαυματουργό φάρμακο Ozempic

Η Όπρα εμφανίστηκε στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες φορώντας μια ασφυκτικά στενή τουαλέτα που αναδείκνυε την τρομερά αδυνατισμένη σιλουέτα της. Η αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή αφού η Όπρα αποτελεί ένα δημόσιο πρόσωπο που πάντα είχε σκαμπανεβάσματα στα κιλά της και όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια στο παρελθόν είχε δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να ξεφορτωθεί το περιττό βάρος.

Η 69χρονη μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης διάλεξε ένα φόρεμα των Dolce & Gabbana για να γιορτάσει την εκπληκτική αλλαγή στην εμφάνισή της. Μάλιστα σε ανάρτηση που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram έγραψε ότι «Είναι μια μωβ βραδιά. Φεύγω για το γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας με την οικογένειά μου».

Τα σκαμπανεβάσματα της ζυγαριάς και ο ρατσισμός των κιλών της

H Όπρα έχει μιλήσει έξω από τα δόντια για τα προβλήματα που αντιμετώπισε εξ’ αιτίας του βάρους της. Αναφέρθηκε μάλιστα στο ρατσισμό με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κόσμος τα υπέρβαρα άτομα και πόσο εστιάζει στην εξωτερική εικόνα και την εμφάνιση. Όπως ανέφερε και η ίδια στο «Oprah Daily’s» συζητώντας για την παχυσαρκία είπε: «Όλοι ξέρετε ότι έχω βρεθεί σ’ αυτό το ταξίδι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Το υψηλότερο βάρος που έχω φτάσει, είναι τα 108 κιλά. Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο του οποίου το βάρος να έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης περισσότερο από το δικό μου μέσα στα χρόνια».

Παράλληλα η Όπρα μίλησε και για το δημοφιλές φάρμακο που χρησιμοποιούν οι σταρ για να αδυνατίσουν, το Ozempic, λέγοντας ότι «Ένα από τα πράγματα για το οποίο ντρεπόμουν τόσο πολύ, και ακόμη και όταν άρχισα να ακούω για πρώτη φορά για τα φάρμακα απώλειας βάρους, την ίδια στιγμή έκανα εγχείρηση στο γόνατο και ένιωσα, «πρέπει να το κάνω μόνη μου». γιατί αν πάρω το φάρμακο, αυτή είναι η εύκολη διέξοδος».

Και συνέχισε: «Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που αισθάνεται – όπως νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι νιώθουν με βαριατρική χειρουργική – ότι πρέπει να το κάνω με τον δύσκολο τρόπο, πρέπει να συνεχίσω να σκαρφαλώνω στα βουνά, έχω να συνεχίσω να υποφέρω και πρέπει να το κάνω γιατί διαφορετικά με κάποιο τρόπο απάτησα τον εαυτό μου».

Σχετικά άρθρα