Η Ατζελίνα Τζολί βγάζει χολή για το Χόλιγουντ, παραδέχεται ότι δεν έχει φίλους και λέει ότι θέλει να φύγει μακριά από τις ΗΠΑ

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι διάβασαν την συνέντευξη της Αντζελίνα Τζολί στο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου της WSJ Magazine. Λίγες μέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από τον τρόπο που εμπλέκονται τα παιδιά των Τζολί-Πιτ στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να βγει προς τα έξω και να μιλήσει για το Χόλιγουντ, τον αποτυχημένο γάμο της, τα παιδιά της που είναι οι μοναδικοί φίλοι της και την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική και τις ΗΠΑ για να ζήσει μακριά, στην Καμπότζη!

Η Τζολί δεν μπόρεσε να κρύψει την αντιπάθειά της για το Χόλιγουντ, λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι ένα «ρηχό» μέρος ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχεται ότι εάν ήταν να μπει σήμερα στον λαμπερό κόσμο του θεάματος δεν θα γινόταν ποτέ ηθοποιός.

Οι τάσεις φυγής μετά τα 7 χρόνια δικαστικής διαμάχης με τον Μπραντ Πιτ

Η 48χρονη ηθοποιός έδειξε να έχει απίστευτες τάσεις φυγής καθώς δήλωσε ότι θέλει να φύγει το συντομότερο μακριά από τις ΗΠΑ και να ζήσει στο σπίτι της στην Καμπότζη. Μάλιστα αυτό είναι κάτι που σχεδιάζει να κάνει όταν λήξει η επί χρόνια δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην συζυγό της, Μπράντ Πιτ. Το πρώην ζευγάρι είναι εδώ και 7 χρόνια στα δικαστήρια για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους – τριών βιολογικών και τριών υιοθετημένων.

Η Τζολί, μιλώντας γι’ αυτή τη δικαστική διαμάχη, είπε ότι είχε μεγάλη επίπτωση στη ζωή της, αφού την οδήγησε στο να «χάσει τη δυνατότητα να ζει και να ταξιδεύει ελεύθερα». «Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου – έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω ελεύθερα. Να μετακομίζω όταν μπορώ».

Η επίθεση στη βιομηχανία του Χόλιγουντ

Με τα χειρότερα λόγια φαίνεται να περιγράφει την ζωή της μέσα στο Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί. Η ηθοποιός είπε ότι «Μεγάλωσα σε ένα αρκετά ρηχό μέρος. Από όλα τα μέρη του κόσμου το Χόλιγουντ δεν είναι υγιές. Έτσι αναζητάς την αυθεντικότητα». Παρότι ήταν κόρη γνωστών ηθοποιών του θεάματος η Τζολί αναφέρει ότι ποτέ δεν εντυπωσιάστηκε από το Χόλιγουντ: «Ποτέ δεν θεώρησα ότι ήταν κάτι σημαντικό ή σπουδαίο».

Ανατρέχοντας στην καριέρα της και στο πρώτο της ξεκίνημα παραδέχτηκε ότι εάν επέστρεφε σε εκείνη την ηλικία σήμερα δεν θα διάλεγε να γίνει ηθοποιός, λόγω της «προσδοκίας» να μοιράζεται προσωπικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που συνεπάγεται το να είσαι διάσημο πρόσωπο. «Όταν ξεκινούσα, δεν ήταν τόσο μεγάλη η προσδοκία να είμαι τόσο δημόσια, να μοιράζομαι τόσα πολλά».

Δεν έχω φίλους, έχω μόνο τα παιδιά μου

Μιλώντας για την κοινωνική της ζωή, η Τζολί σοκάρει λέγοντας ότι στην πραγματικότητα τα έξι της παιδιά «Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και είναι οι πιο στενοί μου φίλοι. Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, κάτι που είναι η δύναμή μας» δήλωσε προσθέτοντας: «Δεν έχω πραγματικά… κοινωνική ζωή. Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες. Ίσως τέσσερις στις έξι γυναίκες με τις οποίες είμαι κοντά, είναι από πόλεμο και συγκρούσεις».

Ο κατεστραμμένος γάμος που την έκλεισε μέσα στο σπίτι

H Αντζελίνα Τζολί μίλησε και για το τέλος του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ αλλά και τις συνέπειες της τεράστιας δικαστικής διαμάχης που της δημιούργησαν πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να επουλωθούμε» εξήγησε όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι εμφανίστηκε μόνο σε πέντε ταινίες τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ λέει πως δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τελείως την υποκριτική, υπογραμμίζει πως η προσοχή της έχει στραφεί σε μεγάλο βαθμό σε άλλα εγχειρήματά της – όπως η νέα της εταιρεία ρούχων, η οποία, όπως είπε, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την «ατομικότητα» και την «ελευθερία».

Τα νέα σχέδια και η μετακόμιση στην Καμπότζη

Αυτή την εποχή η Τζολί έχει δώσει το βάρος της στην δημιουργία ενός καταστήματος στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα έχει και ένα καφέ και θα στελεχώνεται από υπαλλήλους πρόσφυγες και μετανάστες. Σ’ αυτό το κατάστημα φιλοδοξεί να «φιλοξενήσει στο κατάστημα εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται σε τεχνικές όπως η μεταξοτυπία και το κέντημα».

«Πιθανότατα θα χάσω χρήματα ίσως για ένα διάστημα» σκέφτεται η Τζολί για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα αλλά «Αν τελικά μπορέσω να εφαρμόσω στην πράξη κάποια πράγματα που θεωρώ ότι είναι βελτιώσεις και απλά βγάλω τα έξοδά μου, αυτό θα είναι μια τεράστια νίκη».

Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν την δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ, η Τζολί σχεδιάζει να μετακομίσει στο σπίτι της στην Καμπότζη και να αφήσει πίσω της την λάμψη και τα φώτα του Χόλιγουντ που την έκαναν διάσημη σε όλον τον κόσμο και της εξασφάλισαν μια εύπορη ζωή.

Σχετικά άρθρα