Πόλεμος μεταξύ νυν και πρώην για τα μάτια του Μπεν Άφλεκ – Πως η Τζένιφερ Λόπεζ κόντεψε να γίνει μαλλιά κουβάρια με την πρώην για την αηδιαστική του συνήθεια

Μαλλί με μαλλί παραλίγο να πιαστούν οι δύο Τζένιφερ, πρώην και νυν του Μπεν Άφλεκ αφού έχουν τελείως διαφορετική γνώμη για την ανθυγιεινή συνήθεια του Άφλεκ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κόψει το κάπνισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Magazine, η Λόπεζ και η Γκάρνερ είχαν τις διαφορές τους το τελευταίο διάστημα γιατί η τελευταία βρίσκει τα τσιγάρα «αηδιαστικά» και ζήτησε από τον Άφλεκ να μην καπνίζει όταν είναι κοντά στα παιδιά της. Το πρώην ζευγάρι, που έζησε μαζί για 14 χρόνια, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Violet Anne Affleck (18 ετών), τη Seraphina Rose Elizabeth Affleck (14 ετών) και τον Samuel Garner (11 ετών).

Από την άλλη πλευρά, η JLo πιστεύει ότι τα τσιγάρα βοηθούν τον Άφλεκ να ηρεμήσει τα άγχη του και να κρατηθεί νηφάλιος, δεδομένου ότι παλεύει με τον εθισμό του με το ποτό εδώ και πολύ καιρό. Γι’ αυτό το λόγο είναι πρόθυμη να ανεχτεί την κακή του συνήθεια, εφόσον τον κρατά μακριά από τους άλλους εθισμούς του. Θέλει όμως κι εκείνη κάποια στιγμή να το κόψει, καθώς την ενοχλεί ιδιαίτερα και ο καπνός του τσιγάρου.

Τα προβλήματα μεταξύ των Jennifers και του Ben Affleck

Αυτή η διαφορετική προσέγγιση έχει προκαλέσει μια άσχημη κόντρα ανάμεσα στην Γκάρνερ και τη Λόπεζ, με την πρώτη να στενοχωριέται με την JLo, επειδή σύμφωνα με την αντίληψή της, αφήνει τον Άφλεκ να καπνίζει όπου και όποτε θέλει, ιδιαίτερα μπροστά στα παιδιά της που γίνονται άθελά τους παθητικοί καπνιστές.

Από την πλευρά της η Λόπεζ δε φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα με την ενόχληση της Γκάρνερ αφού συνεχίζει να επιτρέπει στον Άφλεκ να καπνίζει, χωρίς να σκέφτεται να του το απαγορεύσει. Ο δε Άφλεκ, βρίσκεται στη μέση του τσακωμού, ενώ προσπαθεί και ο ίδιος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλκοολισμού του που τον έχει αλλάξει τελευταία και τον δείχνει ιδιαίτερα κακόκεφο και αγέλαστο. Η κόντρα των δύο γυναικών δεν ήταν παρά το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σχετικά άρθρα