Αυτή είναι η Ρωσίδα κούκλα που έχει πάρει τα μυαλά του Τομ Κρουζ – Έχει συλλογή από τσάντες αξίας ενός εκατομμυρίου, ακίνητα στο Λονδίνο, το Ντουμπάι και την Κύπρο και ήταν παντρεμένη με Ρώσο μεγιστάνα διαμαντιών

Μπορεί μετά το διαζύγιό του από την Κέιτι Χόλμς να έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις σχέσεις όμως οι φήμες θέλουν τον Τομ Κρουζ, έντεκα χρόνια μετά το άδοξο τέλος του γάμου του να είναι και πάλι ερωτευμένος, με μια 36χρονη Ρωσίδα σεξοβόμβα.

Αν και πολλά είχαν ειπωθεί για φημολογούμενες σχέσεις με τη διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα, την συμπρωταγωνίστριά του στις Επικίνδυνες Αποστολές, Χέιλι Άτγουελ αλλά και μια υποτιθέμενη “επανασύνδεση” με τη Σοφία Βεργκάρα, με την οποία ήταν ζευγάρι για λίγο πριν γνωρίσει την Κέιτι Χόλμς, όμως ο Τομ Κρουζ δεν φαινόταν πρόθυμος να βάλει άλλη γυναίκα στο πλευρό του, ειδικά μετά από τις κατηγορίες των πρώην συντρόφων του ότι η Σαιεντολογία έμπαινε πάντα στη μέση, δημιουργώντας προβλήματα.

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι άλλαξαν αφού ο Τομ Κρούζ κυκλοφορεί πλέον δημόσια με τη Ρωσίδα Ελσίνα Καΐροβα, ένα διάσημο μοντέλο, πρώην σύζυγος ενός μεγιστάνα εμπόρου διαμαντιών και κόρη Ρώσου βουλευτή. Το ζευγάρι παρευρέθηκε σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου και όπως ανέφερε ένας από τους καλεσμένους: «Ήταν αχώριστοι και φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι ζευγάρι». Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του νέου ζευγαριού αλλά σίγουρα προοιωνίζεται μέλλον ανάμεσα στον Κρουζ και την Καΐροβα.

«Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ φιλικός. Του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και το απέρριπτε ευγενικά. Τελικά ο DJ χρειάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Τομ Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την Ελσίνα και κάποια στιγμή βρέθηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών» ανέφερε άλλη πηγή.

Η Ελσίνα Καΐροβα, η οποία έχει τη Βρετανική υπηκοότητα, εργάστηκε στο παρελθόν ως μοντέλο και έπειτα παντρεύτηκε έναν Ρώσο ολιγάρχη των διαμαντιών, τον Dmitry Tsetkov. Η αμύθητη περιουσία του πρώην ζευγαριού αποτελούνταν από μια έπαυλη αξίας 22 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα Wentworth στο Surrey, σπίτια στο Λονδίνο αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών, ακίνητα στο Ντουμπάι και στην Κύπρο, αλλά και συλλογές αυτοκινήτων, κοσμημάτων και έργων τέχνης αξίας εκατομμυρίων λιρών.

Ο χωρισμός του ζευγαριού δεν ήταν εύκολος αφού ο πρώην σύζυγος της Ελσίνα την κατηγόρησε ότι έκρυψε από τον ίδιο περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας, όπως μιας συλλογής από πανάκριβες τσάντες που κοστολογούνται στο ένα εκατομμύριο λίρες.

Είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο δικαστήριο το 2022 όταν διατάχθηκε να πληρώσει 117.000 λίρες που όφειλε στην εταιρεία που τοποθέτησε συντριβάνια στο σπίτι της στο Surrey. Ο συνήγορος της 36χρονης είπε στο δικαστήριο πως ο πρώην σύζυγός της γνώριζε για όλα αυτά και βρισκόταν «στη λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου».

Σχετικά άρθρα