Η Kylie Minogue καταρρέει μιλώντας για τα τραύματα που της άφησε ο καρκίνος της: “Έγινα εγωίστρια! Έμαθα να βάζω τον εαυτό μου πρώτο!”

Η δημοφιλής σταρ, Kylie Minogue, είχε σοκάρει τον κόσμο όταν το μακρινό 2005 είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και ότι έπρεπε να τραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, εποχή κατά την οποία μάλιστα η τραγουδίστρια μεσουρανούσε.

Μιλώντας στο δίκτυο CBS για τη νικηφόρα μάχη της από τον καρκίνο, 18 χρόνια μετά, παραδέχτηκε ότι η κατάσταση που έζησε την έχει στοιχειώσει και ότι ακόμη συνεχίζει να έχει τραύματα από την δοκιμασία που πέρασε.

Μάλιστα, ήταν τόσο συγκινημένη όσο μιλούσε για την εμπειρία της, που η 55χρονη σταρ ξέσπασε σε κλάματα καθώς συλλογιζόταν τον τρομακτικό φόβο που της άφησε ο καρκίνος για την υγεία και αποκάλυψε ότι “αυτή η εμπειρία θα βρίσκεται πάντα μέσα της”.

Η σπαρακτική στιγμή ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος Seth Doane έθεσε το θέμα της αφαίρεσης του καρκινικού της όγκου αλλά και του οκτάμηνου κύκλου χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας, στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί η αγαπημένη τραγουδίστρια προκειμένου να εξαλείψει κάθε καρκινικό κύτταρο που είχε στο σώμα της. 

Η Kylie ξέσπασε σε κλάμματα καθώς είπε ότι οι αναμνήσεις εκείνων των μηνών ήταν “ακόμη νωπές” για εκείνη.

“Πρέπει να συνεχίσεις, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις πράγματα, αλλά…” είπε, πριν σταματήσει καθώς με δυσκολία μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.  Συγκινημένος από την αντίδρασή της, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: “Είναι ένας φόβος που έρχεται;” 

“Είναι ένα τραύμα”, απάντησε η Kylie με τρεμάμενη φωνή. ‘Και κάθε τραύμα βρίσκεται μέσα σου. Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζήσει μέσα μου. Ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά ταυτόχρονα ήταν κάτι καταπληκτικό.”

Όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να εξηγήσει πώς η μάχη της με τον καρκίνο μπορεί να ήταν για εκείνη «καταπληκτική», η Κάιλι είπε: «Καταπληκτική στο ότι γνωρίζεις πολύ καλά το σώμα σου, την αγάπη που υπάρχει γύρω σου. τις δυνατότητές σου, κάθε λογής πράγματα.”

Η Kylie ήταν πάντα πολύ ανοιχτή σχετικά με τους αγώνες που αντιμετώπιζε ενώ πάλευε με τον καρκίνο του μαστού, και ακόμη και προέτρεψε τους ακόλουθούς της το 2018 να κάνουν δωρεά στη φιλανθρωπική οργάνωση Breast Cancer Care με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2005 ενώ βρισκόταν στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας της Showgirl: Greatest Hits. 

Μετά από μια μερική μαστεκτομή και γύρους ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας, οι εξετάσεις της Kylie βγήκαν καθαρές τον επόμενο χρόνο. Μιλώντας για το τι της άφησε αυτή η περιπέτεια, η Kylie παραδέχτηκε ότι το ταξίδι της για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο την έμαθε να βάζει τον εαυτό της πρώτο, κάτι που στο παρελθόν δεν είχε κάνει ποτέ.

“Κάποιος μου είχε πει τότε: “Πρέπει να είσαι λίγο εγωίστρια” αλλά εγώ από την φύση μου δεν είναι εγωίστρια ήταν όμως κάτι που είχε έρθει η στιγμή να το κάνω. Πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους να σας φροντίσουν. Κι εγώ… αυτό έκανα”.

Σχετικά άρθρα