Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα – “Πατέρα κάτσε φρόνιμα” λέει η κόρη του “Αμαρτίες γονέων…” ο Θάνος Πλεύρης

“Δέθηκαν” με τα ισόβια δεσμά του γάμου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα. Οι παρόντες στον γάμο τους δεν ξεπερνούσαν τα δέκα άτομα ενώ ηχηρή ήταν η απουσία και των δύο του παιδιών, της Φένιας και του Θάνου Πλεύρη.

Το μυστήριο τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την περασμένη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, παρουσία ελάχιστου κόσμου. Κουμπάρος του ζευγαριού έγινε στενός φίλος του γαμπρού ενώ η νύφη πήγε στην εκκλησία με το νυφικό της μητέρα σας αλλά δυστυχώς η ίδια δεν κατάφερε να είναι στο γάμο της κόρης της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

siakavara_pleyris

Η ερωτική φωλιά στον Διόνυσο και το σπίτι που θα αγοράσουν στο Παλαιό Ψυχικό

Τον Νοέμβριο, μιλώντας για τα σχέδια του ζευγαριού, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε πει στην εφημερίδα On Time: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό».

Το μονόπετρο και το νυφικό της μητέρας της

Όταν η Τζόρτζια Σιακαβάρα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ σχετικά με το αν έχει λάβει μονόπετρο στον αρραβώνα της με τον 84χρονο, εκείνη απάντησε: «Όχι δεν μου αρέσουν τα μονόπτερα, υπάρχουν βέρες ωραίες, λεπτές, μικρές, που απλώς έχουν ένα νόημα, για μένα» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Θα βάλω το νυφικό της μητέρας μου».

Ο έρωτας του Κωνσταντίνου Πλεύρη και οι αντιδράσεις των παιδιών του
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον περασμένο Οκτώβριο είχε παραδεχτεί τον έρωτά του για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks: «Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών». Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια».

Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι… ανέβασε στο instagram η Φένια Πλεύρη

Όλο νόημα αλλά με χιουμοριστική διάθεση ήταν η ανάρτηση της κόρης του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Φένιας, η οποία ανέβασε το γνωστό τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα “Πατέρα κάτσε φρόνιμα” από την ομόνυμη ταινία, με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

“Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα και οι γέροι χαμομήλι” τραγουδάει ο Γιώργος Ζαμπέτας.

«Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» λέει ο Θάνος Πλεύρης]

Σε αντίστοιχη ανάρτηση προέβη και ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος στο προφίλ του στο Χ, πρώην twitter ανάρτησε ότι «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα»

Σχετικά άρθρα