Γιατί έλειπε από την οικογενειακή φωτογραφία του Τραμπ η Μελάνια; Όλο και αραιώνουν οι κοινές τους εμφανίσεις – Δείτε βίντεο από το υπερπολυτελές σπίτι τους στη Νέα Υόρκη

Τα Χριστούγεννα για τους Τραμπ είναι μια κατ’ εξοχήν οικογενειακή γιορτή, κι όμως στη φωτογραφία που ανέβασε η μέλλουσα νύφη του Ντόναλντ Τραμπ λείπει η οικοδέσποινα του σπιτιού, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Την εορταστική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, με τον γιο του πρώην Αμερικανού προέδρου, Μπάρον να κλέβει την παράσταση με το εντυπωσιακό του ύψος.

Στην φωτό διακρίνονται επίσης, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, η αρραβωνιαστικιά του, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους, η Τίφανι Τραμπ και ο σύζυγός της Μάικλ Μπούλος. Μαζί τους, στην άκρη, εικονίζεται επίσης ο πατέρας της Μελάνια Τραμπ, όχι όμως η ίδια.

Ο λόγος της απουσίας της Μελάνιας Τραμπ από την οικογενειακή φωτό
Σύμφωνα λοιπόν με μια πηγή που μίλησε στην New York Post, η πρώην Πρώτη Κυρία, δεν παρέστη στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς, διότι η μητέρα της Αμαλία Κναβς, είναι πολύ άρρωστη στο νοσοκομείο και η Μελάνια ήταν στο πλευρό της, φροντίζοντάς την.

«Η Μελάνια ήταν πάντα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της» διευκρίνισε η πηγή από το περιβάλλον της πρώην Πρώτης Κυρίας στο Fox News Digital. «Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την άρρωστη μητέρα της» πρόσθεσε.
Ο Τραμπ εμφανίστηκε δημόσια με τη Μελάνια για πρώτη φορά μετά από 7 μήνες!

Η απουσία της Μελάνια έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως σχεδιάζει να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της για να στηρίξει τον 77χρονο σύζυγός της, ο οποίος στοχεύει στην επανεκλογή του στην προεδρία.

«Ο Τραμπ και η οικογένειά του είναι τόσο σίγουροι πως θα ξαναγίνει πρόεδρος που οι γνώστες λένε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μελάνια να εντείνει τις διπλωματικές της εμφανίσεις το 2024» ανέφερε μια πηγή στο Page Six. «Η Μελάνια συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα της να ενταχθεί στις τάξεις των ιστορικών πρώτων κυριών και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία… Αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένη για τον πιθανό ρόλο της τη δεύτερη φορά» πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας ότι το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Ντόναλντ, «στηρίζει σταθερά» την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το παλάτι – σπίτι των Τραμπ στη Νέα Υόρκη με θέα το Central Park:

Σχετικά άρθρα