Μόνο απεξαρτημένος δεν ήταν από τους εθισμούς του ο Μάθιου Πέρι – Χρησιμοποιούσε γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών για να του φέρνουν χάπια και φάρμακα στο σπίτι

Δυστυχώς ο εθισμός του Μάθιου Πέρι στις ναρκωτικές ουσίες και τα παυσίπονα χάπια ήταν τόσο δυνατός που ακόμη και μετά από τόσες νοσηλείες και προβλήματα υγείας δεν είχε καταφέρει να ξεκόψει. Αυτό αποδεικνύουν στοιχεία που έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας και θέλουν τον διάσημο αγαπημένο ηθοποιό να χρησιμοποιεί σάιτ γνωριμιών για να βρίσκει γυναίκες που ήταν πρόθυμες να του φέρουν στο σπίτι χάπια και φάρμακα που κατέστρεφαν τον οργανισμό του.

Ακόμη κι όταν ο ηθοποιός βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ή 24ωρη παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, έβρισκε και πάλι τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στις αγαπημένες του ουσίες που στέρησαν τη ζωή του. Αν και για χρόνια υποστήριζε ότι ήταν πλέον απεξαρτημένος και καθαρός από τις ουσίες, τελικά αποδείχθηκε πως ο Μάθιου Πέρι, δεν έκανε ποτέ «διάλειμμα» από τις καταχρήσεις.

Αυτή ήταν εξάλλου και η αιτία θανάτου του, αφού ο 54χρονος σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» έζησε τις τελευταίες του στιγμές στο τζακούζι του σπιτιού του ενώ είχε πάρε υπερβολική δόση κεταμίνης, ποσότητα που υπερέβαινε την αγωγή που θα έδινε αναισθησιολόγος σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η DailyMail, ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε εφαρμογή για να γνωρίζει γυναίκες, τις οποίες μετά χρησιμοποιούσε για να του «προμηθεύσουν» το φάρμακο Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος ο ηθοποιός.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμίων και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος “δικτύου” από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστηρίζουν οι πηγές που μίλησαν στην Daily Mail και συνεχίζουν λέγοντας ότι «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε “μπορείς να μου φέρεις κάτι;”. Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

Σχετικά άρθρα