Ραγίζει καρδιές η Σάνον Ντόχερτι: «Θέλω να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια» – Πως η πρώην συμπρωταγωνίστριά της από τις “Μάγισσες” ζήτησε να την απολύσουν

Στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς του podcast «Let’s Be Clear», η δημοφιλής ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι(Shannen Doherty) με καλεσμένο τον ογκολόγο της Δρ Λόρενς Πίρο (Dr. Lawrence Piro), συζήτησαν για την εξέλιξη των θεραπειών του καρκίνου τα τελευταία χρόνια.

«Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα. Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία», είπε η Ντόχερτι στο podcast.

Σημειώνεται ότι η διάσημη πρωταγωνίστρια διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Μέσα από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, σε συνέντευξή της στο PEOPLE τον Νοέμβριο αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στα οστά.

Και οι δύο τόνισαν τη σημασία εύρεσης του σωστού πρωτοκόλλου για κάθε ασθενή ενώ ο γιατρός της περιέγραψε το ταξίδι ως μια ιπποδρομία καθώς οι ασθενείς ελπίζουν και περιμένουν τις νέες θεραπείες.

«Λέω πάντα ότι είναι σημαντικό να θεωρούμε κάθε θεραπεία ως ένα άλογο, και σε μια ιπποδρομία θέλετε να ιππεύσετε κάθε άλογο όσο το δυνατόν περισσότερο, και στη συνέχεια να ιππεύσετε το επόμενο άλογο όσο το δυνατόν περισσότερο… Ελπίζετε ότι θα κάνετε μερικούς γύρους και μετά θα υπάρχει συνολικά ένα άλλο νέο σύνολο αλόγων για να ιππεύσετε, για να κάνετε την κούρσα πολύ μεγαλύτερη», είπε ο Λόρενς Πίρο.

«Καβαλάω αυτά τα άλογα για να φτάσω στο καινούργιο σετ αλόγων και προσπαθώ να κάνω αυτό στο οποίο βρίσκομαι τώρα να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο», συμπλήρωσε η διάσημη «Μπρέντα Γουόλς» από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς.

Όταν η τηλεοπτική “αδερφή” της είχε ζητήσει να την απολύσουν

Η Χόλι Μαίρη Κομπς, μια από τις τρεις αδερφές της πετυχημένης σειράς “Οι Μάγισσες” ανέφερε πως η έτερη αδερφή, Αλίσα Μιλάνο ήθελε να απολυθεί από τη σειρά η Σάνεν Ντόχερτι και μάλιστα έκανε την αποκάλυψη στο podcast της τελευταίας «Let’s Be Clear», για τα όσα είδαν τα μάτια της, όπως αναφέρει, μεταξύ της Μιλάνο και των ανθρώπων της παραγωγής, περίπου το 2000, προτού η Μάγισσα Πρου (Σάνον Ντόχερτι) «χάσει τη ζωή της από επίθεση δαίμονα».

«Δεν θέλαμε να συμβεί αυτό, αλλά βρεθήκαμε στριμωγμένες στη γωνία. Ουσιαστικά, ήμασταν σε αυτή τη θέση, όπου θα έπρεπε να γίνει ή το ένα ή το άλλο» είπε η Κομπς, αναφέροντας πως η Μιλάνο είχε «δώσει τελεσίγραφο πως στο καστ δεν χωρούσαν και οι δύο», απειλώντας με «εργασιακό μπούλινγκ».

Η Κομπς ανέφερε πως η στάση της Μιλάνο της είχε φανεί «παράδοξη», αλλά δεν ήθελε να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί της. «Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που συμπεριφέρονται άσχημα και δεν το πληρώνουν ποτέ. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ εδώ» σχολίασε, και αναφέρθηκε στη Σάνον Ντόχερτι. «Δεν ήθελα να είμαι σε αυτή τη σειρά χωρίς τη Σάνον. Και εκείνη δεν ήθελε να το κάνει χωρίς εμένα. Και αυτό ήταν αρκετά σαφές».

Ντόχερτι: «Δεν ήμουν ποτέ κακιά με τη Μιλάνο»
Η Ντόχερτι είπε πως ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί διεκόπη με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία τους. «Έναν χρόνο μετά, προσπαθούσα να ανακαλέσω στη μνήμη τις στιγμές της υποτιθέμενες κακής συμπεριφοράς μου στο πλατό και ειλικρινά δεν μπορούσα να τις βρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να ήμουν κακιά μαζί της στο πλατό. Θυμάμαι ένα επεισόδιο που σκηνοθέτησα, όπου έκανε κάτι στις διακοπές των Χριστουγέννων και μου ζήτησαν να δουλέψω κάποια πράγματα μαζί της και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενής και με μεγαλύτερη κατανόηση» είπε, και πρόσθεσε:

«Σίγουρα θα έκανα μήνυση και θα ήμουν ειλικρινής σχετικά με την κατάσταση, επειδή οι φήμες με ακολουθούσαν για καιρό μετά. Σίγουρα θα χειριζόμουν τα πράγματα διαφορετικά». Τόνισε, μάλιστα, πως προχώρησε στη ζωή της, αλλά δεν συγχώρεσε τη συμπρωταγωνίστριά της.

Με στοιχεία από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα