Δείτε τα χειρότερα φορέματα που πέρασαν από το κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες – Άβολα, χοντροκομμένα ή βγαλμένα από… κηδεία, συγκέντρωσαν πληθώρα αρνητικών κριτικών

Η σκέψη… “μα τι σκεφτόταν όταν διάλεξε αυτό το φόρεμα” πέρασε πολλές φορές από το μυαλό όσων βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών του 2024, αφού κάποια outfits κυριολεκτικά “έκλεψαν” την παράσταση, με την αρνητική όμως έννοια.

Πρώτη και καλύτερη η τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα χειρότερα ντυσίματα στις Χρυσές Σφαίρες του 2024, φορώντας ένα εξαιρετικά άβολο φουσκωτό κόκκινο φόρεμα, που σε καμία περίπτωση δεν κολάκευε τις χυμώδεις αναλογίες της.

Επόμενη στη σειρά η πρωταγωνίστρια του Saltburn, Rosamund Pike, η οποία φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα με δίχτυ στο στήθος και μανίκια – το οποίο συνδύασε με ένα περίεργο πέπλο. Το look της δημοφιλούς σταρ ταίριαζε περισσότερο σε… κηδεία παρά στις Χρυσές Σφαίρες. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες ισχυρίστηκαν ότι η ηθοποιός έχει μείνει στην εποχή του “Gone Girl” και δεν μπορεί να ξεφύγει από την μελαγχολική και μυστηριώδη ηρωίδα που ενσάρκωσε.

Στην πραγματικότητα όμως η επιλογή του βέλου εξυπηρετούσε μια και μοναδική προσπάθεια. Να καλύψει τα σημάδια από το ατύχημα που είχε πρόσφατα κάνοντας σκι, μέσα στην περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων.

Μια ακόμη ατυχής προσπάθεια να ξεχωρίσει ήταν η στυλιστική επιλογή της Dua Lipa. Το φόρεμα που επέλεξε έμοιαζε κατά κάποιον τρόπο με βιολί, όμως το περίτεχνο outfit δυσκόλευε τις κινήσεις της τραγουδίστριας, λόγω του κάτω μέρους του.

Ομολογουμένως, μια από τις χειρότερες εμφανίσεις ήταν εκείνη της Billie Eilish, η οποία επέλεξε μια καφέ φούστα και ένα μεγάλο σακάκι από κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ροζ ριγέ κάλτσες και μαύρα φλατ παπούτσια με μπαρέτα. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μια αυστηρή αλογοουρά ενώ άφησε δύο κόκκινες τούφες έξω για να πλαισιώσουν το πρόσωπό της και μικροσκοπικά γυαλιά.

Το μικροσκοπικό διαφανές φόρεμα της Emily Blunt ήταν καλυμμένο με χρυσά στολίδια που ξεπερνούσαν λίγο τα όρια, αφού δεν άφηναν και πολλά για την φαντασία των παριστάμενων.

Φόρεμα ίδιας φιλοσοφίας και αυτό της Karen Gillan, η οποία μπήκε επίσης στη λίστα χάρη στα περίεργα κοψίματα και τις διαφάνειες που θεωρήθηκαν αρκετά φλύαρες και κακόγουστες.

Ίσως το πιο άβολο από τα φορέματα να ήταν αυτό της Natasha Lyonne, με μια υπερβολική λαιμόκοψη από δύο μυτερά κομμάτια που έφταναν ως το κεφάλι της, κρύβοντας από τα πλαϊνά το όμορφο πρόσωπο της σταρ.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικά άρθρα