Συνταρακτικές οι νέες αποκαλύψεις για τον Μάθιου Πέρι – Ιστορικό κακοποίησης των συντρόφων του βγαίνει στη φόρα – Είχε πετάξει ένα τραπέζι στην αρραβωνιαστικιά του

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον κάποτε “γλυκό” και “ευαίσθητο” Τσάντλερ από τα Φιλαράκια. Ο Μάθιου Πέρι φέρεται να έχει κακοποιήσει αρκετές από τις γυναίκες της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας του σχέσης με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Μόλι Χούρβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ο Μάθιου Πέρι είχε μεγάλα ξεσπάσματα θυμού, απόρροια ίσως των ναρκωτικών ουσιών που επί χρόνια κατανάλωνε. Μάλιστα, φέρεται να πέταξε ένα τραπέζι στην πρώην αρραβωνιαστικιά του, πάνω σε έναν καβγά τους, όπου η νεαρή γυναίκα ήθελε να του μιλήσει για την απιστία του.

Ίσως βγάζει πλέον περισσότερο νόημα η ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια η Χούρβιτς ώρες μετά τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού, όταν είχε αναφερθεί στον πόνο που της είχε προκαλέσει ο Μάθιου Πέρι.

Το ζευγάρι είχε συνάψει ερωτική σχέση το 2018, φαινόταν ιδιαίτερα αγαπημένο και δύο χρόνια αργότερα οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ο οποίος όμως δεν έμελλε να κρατήσει περισσότερο από λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα, επτά μήνες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων, το ζευγάρι ακύρωσε τον επικείμενο γάμο, ενώ φήμες οι φήμες για το πόσο άστατος ήταν ο Πέρι οργίαζαν, αφού τον ήθελαν να έχει φλερτάρει με την μόλις 19 ετών Κέιτ Χάραλσον, την οποία είχε γνωρίσει μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Πρόσφατα είχαν έρθει στη δημοσιότητα και άλλες πληροφορίες για την δράση του Μάθιου Πέρι στα σάιτ γνωριμιών, όπου έβρισκε γυναίκες για να του προμηθεύουν φάρμακα και ναρκωτικές ουσίες.

Στην πραγματικότητα η Χούρβιτς ήταν εκείνη που αναγκάστηκε κατά δηλώσεις του περιβάλλοντός της να διαλύσει τον αρραβώνα γιατί δεν άντεχε την κακοποιητική του συμπεριφορά. Στο άκουσμα της είδησης, ο Πέρι πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ που βρήκε μπροστά του, πάνω της. Είναι γνωστό ότι είχε τεράστιο θέμα με την εγκατάλειψη, λόγος για τον οποίο και ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι χώρισε με την υπέροχη Τζούλια Ρόμπερτς. Είχε χωρίσει, όπως είχε πει, μαζί της γιατί φοβόταν ότι θα τον εγκατέλειπε εκείνη.

Βέβαια η Χούρβιτς δεν ήταν η μόνη περίπτωση γυναίκας στην οποία φέρθηκε κακοποιητικά ο Μάθιου Πέρι. Η Μόργκαν Μόουζες, η κοπέλα που πλήρωνε για να τον βοηθά να παραμείνει νηφάλιος, είχε ζήσει από πρώτο χέρι τα βίαια ξεσπάσματα του ηθοποιού, όταν έβγαινε εκτός ελέγχου.

Μάλιστα, σε μια έκρηξη του Πέρι, πέταξε την κοπέλα με δύναμη στο κρεβάτι. Μετά το συμβάν, η Μόουζες παραιτήθηκε από βοηθός νηφαλιότητας του Πέρι και έκοψε κάθε επαφή μαζί του.

«Η Μόργκαν δεν συνεργαζόταν πλέον με τον Μάθιου. Είχε έναν φρικτό νευρικό κλονισμό και εν θερμώ δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του», δηλώνουν πηγές στα ξένα μέσα ενημέρωσης. «Είχε φόβους εγκατάλειψης. Έσπρωξε τη Μόργκαν σε έναν τοίχο και την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε. Ο άνθρωπος που γνώριζαν, οι κοντινοί του άνθρωποι και ο άνθρωπος που είδε ο κόσμος ήταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι» αποκαλύπτουν οι πηγές για τον δημοφιλή ηθοποιό.

Σχετικά άρθρα