Ανάστατο το παλάτι με τη μυστηριώδη επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα – Δεν είναι καρκίνος λένε οι πηγές ενώ η πρώτη της εμφάνιση αναμένεται τον Απρίλιο

Αγωνία και ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω από την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική βασίλισσα στο πλευρό του Γουίλιαμ υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Τη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί ο χρόνος νοσηλείας που θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον αλλά και ο χρόνος ανάρρωσης που τοποθετείται κάπου στους τρείς μήνες, ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα για να αναρρώσει κανείς από ένα απλό χειρουργείο.

Μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε το παλάτι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο, χωρίς να δίνει όμως καμία λεπτομέρεια που να αφορά στον λόγο που υποβλήθηκε σε επέμβαση, τι επέμβαση ήταν και ποια είναι η πορεία της υγείας της ως τώρα, θέλοντας να σεβαστεί την επιθυμία της ίδιας της ασθενούς.

Η τελευταία φορά που η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη σε δημόσια εκδήλωση ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα, στη λειτουργία Σάντριγχαμ όπου παρευρέθηκε μαζί με την οικογένειά της. Έκτοτε δεν υπάρχει άλλη δημόσια παρουσία και αυτό πυκνώνει το μυστήριο αλλά και την ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Τι επέμβαση πιθανολογούν ότι έκανε η Κέιτ Μιντλετον;

Παρόλο που οι ενημερώσεις είναι εξαιρετικά λιτές και οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, μη θέλοντας να διαταράξουν την ιδιωτικότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, όμως το χρονικό διάστημα της ανάρρωσης και της παραμονής της στο νοσοκομείο μπήκαν κάτω από το μικροσκόπιο των Βρετανών προκειμένου να βγάλουν άκρη με το τι συμβαίνει πραγματικά με την αγαπημένη τους Κέιτ.
Σύμφωνα με την Sun, η προγραμματισμένη κοιλιακή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το πρωί η Κέιτ Μίντλετον, μπορεί να αφορά οποιοδήποτε από τα ζωτικά ή αναπαραγωγικά όργανα, όπως το στομάχι, το έντερο ή η μήτρα.

Σύμφωνα με την γενικό γιατρό Δρ. Ζο Γουίλιαμς το πρόβλημα υγείας που η Μίντλετον κλήθηκε να αντιμετωπίσει χειουργικά: «Μπορεί να είναι κάτι που την ενοχλούσε σε όλη της τη ζωή και δεν έχει καταφέρει να το λύσει ή ένα θέμα που ήρθε στο φως πιο πρόσφατα. Ωστόσο, δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι περισσότερο από ό,τι θα περιμέναμε κανονικά, αλλά δεν έχει μια φυσιολογική ζωή. Είναι η μέλλουσα βασίλισσα, οπότε οι γιατροί θα είναι προσεκτικοί».

«Όλοι ελπίζουμε ότι πρόκειται για κάτι μικρό και η χειρουργική επέμβαση είναι απλή, αλλά τα μέτρα προφύλαξης είναι σοφά. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος για το πώς θα πάνε τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να έχει αρκετό χρόνο ανάρρωσης και να μην είναι πολύ αγχωτικό για την ίδια και την οικογένειά της» πρόσθεσε.

Η Δρ. Ντέμπορα Λι μιλώντας στην Express.co.uk για το λόγο που η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είπε: «Για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο νοσοκομείο για τέσσερις έως επτά ημέρες. Αν κάποιος κάνει την επέμβαση λαπαρασκοπικά, ο χρόνος νοσηλείας μειώνεται σε 2 με 3 ημέρες. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι ακριβώς έχει γίνει. Εάν ένας ασθενής πρέπει να πάει στη ΜΕΘ, είναι πιθανό η παραμονή του στο νοσοκομείο να είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Μπορεί να χρειαστούν δύο μήνες ή και περισσότερο για να νιώσει ο ασθενής άνετα και να μπορεί να κινείται κανονικά μετά».

Σχετικά άρθρα