Με σικ, συντηρητική εμφάνιση η Ριάνα στα Ηλύσια Πεδία βρέθηκε με την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν η οποία διάλεξε ροκ ντύσιμο για να υποδεχτεί την τραγουδίστρια

Η Rihanna μετράει κάθε στιγμή του ταξιδιού της στο Παρίσι! H τραγουδίστρια, 35 ετών, εθεάθη να φεύγει από το παλάτι των Ηλυσίων με τον φίλο της A$AP Rocky, μετά από συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron την Τετάρτη.

Το ζευγάρι ντύθηκε συντηρητικά για τη συνάντηση, φορώντας ασορτί μαύρα δερμάτινα παλτό. Η Rihanna ντύθηκε με Saint Laurent από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, φορώντας ένα παλτό με ζώνη πάνω από ένα φανελάκι, με μαύρη pencil φούστα μέχρι το γόνατο και γόβες μέχρι τον αστράγαλο. Ο ράπερ “L$D”, 35 ετών, φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και γραβάτα με σχέδια κάτω από ένα καφέ πουλόβερ και ένα μαύρο παντελόνι. Το ντύσιμό του ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ με αλυσίδα και γυαλιά ηλίου.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, το λαμπερό ζευγάρι συναντήθηκε με την Μπριζίτ Μακρόν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Pièces jaunes». (Το Operation Yellow Coins είναι ένα γαλλικό ίδρυμα με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών των νοσηλευόμενων παιδιών και εφήβων). Η συνάντηση ήταν σε πολύ ζεστό κλίμα για τις οι δύο γυναίκες και αίσθηση προκάλεσε το ροκ ντύσιμο που επέλεξε η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν για να υποδεχτεί την καλλιτέχνιδα του “Umbrella” και τον σύντροφό της.

Η Rihanna είχε συναντηθεί και παλιότερα με τον Macron και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2017 για να συζητήσουν τη διεθνή χρηματοδότηση της χώρας για την εκπαίδευση. Μάλιστα παρευρέθηκε στη συνάντηση του 2017 με κομψά επαγγελματικά ρούχα, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερμεγέθου navy παλτό, ασορτί γκρι πουλόβερ και ίσιο παντελόνι.

Ο Μακρόν και η Ριάνα επανενώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 για να πρωτοστατήσουν σε ένα συνέδριο στο Ντακάρ της Σενεγάλης, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την εκπαίδευση στις αναπτυσσόμενες χώρες.

η Ριάνα και ο πρόεδρος Μακρόν
Η Rihanna και ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron το 2017. ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ/Χ

Η διάσημη τραγουδίστρια υπήρξε συχνά υπέρμαχος της εκπαίδευσης. Τον Σεπτέμβριο του 2016, έγινε πρέσβειρα της Παγκόσμιας Συνεργασίας για την Εκπαίδευση. “Αισθάνομαι έντονα ότι όλα τα παιδιά παντού πρέπει να έχουν την ευκαιρία μιας ποιοτικής εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω τη συνεργασία του Ιδρύματος Clara Lionel με ηγέτες υπεράσπισης της εκπαίδευσης όπως η Παγκόσμια Συνεργασία για την Εκπαίδευση και ο Παγκόσμιος Πολίτης. Δουλεύοντας μαζί, ξέρω ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας και να διασφαλίσουμε ότι εκατομμύρια παιδιά αποκτούν πρόσβαση στην εκπαίδευση παγκοσμίως», είπε σε μια δήλωση τύπου.

Σχετικά άρθρα