Νεκρή η 43χρονη διάσημη πορνοστάρ Jesse Jane

Η Jesse Jane, μία από τις πλέον διάσημες πορνοστάρ στις ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών.

Τα πιθανά αίτια για το θάνατό της είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Οκλαχόμα, μαζί με τον σύντροφό της Μπρετ Χασενμίλερ, ο οποίος επίσης ήταν νεκρός δίπλα της.

Η μεγάλη φήμη που απέκτησε η Jesse Jane, προήλθε από τη συμμετοχή της στην πρώτη mainstream ταινία πορνό που κέρδισε βαθμολογία R και φέρει την ονομασία Pirates. Η συγκεκριμένη ταινία γυρίστηκε το 2005, με προϋπολογισμό 1 εκατομμυρίου δολαρίων και θεωρείται μία από τις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών.

Παράλληλα, μάλιστα, παρουσίαζε και Talk Show ερωτικού περιεχομένου και ήταν μία από τις πλέον δημοφιλείς πρωταγωνίστριες παγκοσμίως.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ναρκωτικά και σύμφωνα με την “New York Post” είχε συλληφθεί από την αστυνομία για δημόσια χρήση.

Η Τζέιν ήταν επίσης και μία από τις πορνοστάρ της εποχής της που μεταπήδησαν στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, αφού το 2004 εμφανίστηκε στο reboot του “Starsky and Hutch”, καθώς και σε ένα επεισόδιο της σειράς “Entourage” του HBO και στην ταινία “Bucky Larson: Born to Be a Star”.

Παρότι το 2017, η Τζέσι Τζέιν ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τη βιομηχανία του πορνό, επέστρεψε για λίγο το 2019.

Σχετικά άρθρα