Από κρυφή έξοδο του νοσοκομείο βγήκε η Κέιτ Μίντλετον μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας

Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για 14 ημέρες και σήμερα πήρε το εξιτήριό της.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες το Παλάτι είχε ενημερώσει ότι η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε χειρουργείο στην κοιλιά, αναφέροντας ότι θα χρειαστεί 14 ημέρες νοσηλείας και στη συνέχεια τρίμηνη ανάρρωση στο σπίτι της, χρόνοι που υποδηλώνουν ότι το πρόβλημα υγείας είναι σοβαρό και η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη βαριά.

Έφυγε από το νοσοκομείο περίπου στις 11 το πρωί, αλλά από κρυφή έξοδο του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλη την ομάδα του The London Clinic, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο».

Εκ των υστέρων ενημέρωση για την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι τόνισε πως πρόκειται για κάτι προσωπικό και δεν προχώρησε σε περεταίρω ενημέρωση για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, αυτό που έκαναν ήταν να κυκλοφορήσουν δήλωση σχετικά με τη νοσηλεία της μία μέρα αφότου υπεβλήθη σε αυτή τη σοβαρή επέμβαση.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες σε Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Βάσει των σημερινών ιατρικών συμβουλών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», ανέφερε η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Την ίδια ώρα, το έτερο παλάτι του Μπάκινχαμ ανακοίνωσε την εισαγωγή του βασιλιά Καρόλου για προγραμματισμένη επέμβαση για υπερπλασία προστάτη, μία εβδομάδα πριν την πραγματοποιήσει – κάτι που έγινε την Παρασκευή.

Οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Το γεγονός ότι το παλάτι λειτούργησε υπό άκρα μυστικότητα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς και το γεγονός ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να παραμείνει εκτός των καθηκόντων της για 3 μήνες, προκάλεσαν τη διασπορά φημών.

Σύμφωνα με τη Sun, η προγραμματισμένη κοιλιακή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να αφορά οποιοδήποτε από τα ζωτικά ή αναπαραγωγικά όργανα, όπως το στομάχι, το έντερο ή η μήτρα.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες παραμονής στο νοσοκομείο, την ώρα που συνήθως οι Βρετανοί νοσηλεύονται μετά από επέμβαση για 2 μέρες το πολύ λόγω κινδύνου ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, έχει οδηγήσει πολλούς να υποθέσουν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, όπως υστερεκτομή.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για την υγεία της – εκτός κι αν η ανάρρωση δεν πάει καλά»

Την ίδια ώρα, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα η εκπομπή «Fiesta» του Telecinco αναφέρει πως κάτι δεν πήγε καλά στην μετεγχειρητική πορεία της Κέιτ και πως η κατάσταση της υγείας της είναι τόσο σοβαρή ώστε να βγάλουν τις δύο ανακοινώσεις με διαφορά μόλις 1,5 ώρα.

Όσο για την τόση μυστικότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, η ίδια εκπομπή ισχυρίστηκε: «Την αλήθεια με την υγεία της δεν θα την μάθουμε ποτέ, εκτός εάν η ανάρρωσή της δεν προχωρήσει όπως πρέπει, κι αυτό γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή».

Σχετικά άρθρα