Βίντεο με την Έμμα Στόουν να ξεσπάει σε κλάματα όταν αυτιστικός φαν τής εξήγησε πώς τον βοήθησε – Εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού από την παιδική της ηλικία και πώς τις αντιμετώπισε

Η Έμμα Στόουν ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ενός Q&A για τη νέα της ταινία «Poor Things» στο Λονδίνο, όταν ένας αυτιστικός θαυμαστής της μίλησε για τη «μοναχική» σχολική του ζωή.

Η 35χρονη ηθοποιός δεν μπόρεσε να ελέγξει τα δάκρυά της, καθώς ένα αγόρι τής άνοιξε την καρδιά του, αποκαλύπτοντας ότι τα παλιά της σκετσάκια στο Saturday Night Live (SNL) τον έκαναν να βγάλει το σχολείο. Αφού ξέσπασε σε κλάματα, η σταρ κατέβηκε από τη σκηνή για να του δώσει μια ζεστή αγκαλιά.

Χαρακτηριστικά, τα λόγια του θαυμαστή της ήταν τα εξής:

«Παρακολουθώ την καριέρα σου τα τελευταία 12 χρόνια. Λατρεύω το “Poor Things” και το έχω παρακολουθήσει έξι φορές. Πάντα φέρνεις ηλεκτρισμό στην οθόνη σε κάθε παράστασή σου και ό,τι δημιουργείς είναι πάντα αγνό και ειλικρινές».

«Πραγματικά ερωτεύτηκα την καρδιά σου, την αυτοπεποίθησή σου, τη δύναμή σου, την υπεράσπισή σου για ψυχική υγεία και επίγνωση. Μεγαλώνοντας ως ένα από τα ελάχιστα αυτιστικά παιδιά στο σχολείο, ένιωθα μόνος και ανίκανος να κάνω φίλους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έμπαινα κρυφά σε μια αίθουσα υπολογιστών για να παρακολουθήσω τα παλιά σου σκετς στο SNL. Αναφέρθηκες σε μερικές περιπτώσεις ότι ένιωθες ανασφάλεια όταν δεν αποφοίτησες από το λύκειο και δεν πήγες στο κολέγιο, αλλά απολάμβανα την άνεση και την ασφάλεια που μου έφερες αυτά τα χρόνια».

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς η Έμμα είχε πλημμυρίσει δάκρυα από τη συγκινητική ιστορία. Μάλιστα, της έδωσε μια τεράστια ανθοδέσμη καθώς κρατούσαν ο ένας τον άλλον, κλαίγοντας.

Η Έμμα είπε στο αγόρι «ήταν τόσο χαριτωμένο», καθώς μοιράστηκαν άλλη μια εγκάρδια αγκαλιά. Όταν η δακρυσμένη ηθοποιός επέστρεψε στη σκηνή, τον ρώτησε αν είχε κάποια ερώτηση για την ταινία.

Κι αυτός τη ρώτησε: «Ποιο είναι το αγαπημένο σου μήνυμα που θα λαμβάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου από αυτή την εμπειρία;»

Η Έμμα απάντησε: «Νομίζω ότι και η Μπέλα είναι κάποια που βιώνει τη ζωή μακριά καθώς δεν καθορίζεται από κοινωνικές κατασκευές και είναι σε θέση να λάβει τις εμπειρίες της ζωής με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο, βλέπει εξίσου το καλό και το κακό, και είναι γοητευμένη από αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή και δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Αυτό είναι βαθιά εμπνευσμένο, και έτσι νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που με έχει αγγίξει πιο βαθιά».

Το βίντεο:

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound – Laura Bit

«Ξεκίνησα θεραπεία στα 8, δεν έβγαινα από το σπίτι»

Σε άλλη συνέντευξή της, στο National Public Radio (NPR), η Έμμα Στόουν μίλησε για το άγχος που είχε στην παιδική της ηλικία και για τον τρόπο με τον οποίο το ξεπέρασε.

Εξομολογήθηκε πως την πρώτη κρίση πανικού την έπαθε όταν ήταν σε ηλικία 7 ετών.

«Ξεκίνησα θεραπεία νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να βγω από το σπίτι ώστε να πάω στο σχολείο. Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού».

Πρόσθεσε ότι η πηγή του άγχους της και των κρίσεων πανικού σε νεότερη ηλικία ήταν ο φόβος του αποχωρισμού από τη μητέρα της.

Πώς ξεπέρασε τις κρίσεις πανικού

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της ήρθε όταν άρχισε να ασχολείται με το θέατρο, σε ηλικία 11 ετών.

Η Έμμα Στόουν σημείωσε ότι η υποκριτική τής παρείχε έναν τρόπο να επικεντρώνεται στη στιγμή χωρίς να ανησυχεί για το τι συνέβη πριν ή τι θα συνέβαινε μετά. Αυτές οι εμπειρίες έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται πλέον για την αντιμετώπιση του άγχους.

Τέλος, η ηθοποιός Emma Stone δεν είχε ποτέ λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθεί να κρατήσει τη ζωή της όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική. Έχει ήδη σχολιάσει σε συνεντεύξεις της ότι πιστεύει πως το Instagram δεν είναι κάτι πολύ θετικό.

Σχετικά άρθρα