Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο πολυτελές ξενοδοχείο “One&Only One Za’abeel” στο Ντουμπάι – Ποιοι παρευρέθηκαν – Η απογοήτευση των ΛΟΑΤΚΙ φαν της

Στο Ντουμπάι άνοιξε ένα νέο ξενοδοχείο, το “One&Only One Za’abeel” και το βράδυ του Σαββάτου (10/2) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, όπου παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι με glamorous εμφανίσεις.

Η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ ως guest star, έκανε την εμφάνισή της με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα Gambatista Valli, το οποίο είχε συνδυάσει με μοναδικά αξεσουάρ, σμαραγδένια σκουλαρίκια Sartoro και ασημένια γάντια.

Λίγες ώρες αργότερα άλλαξε και φόρεσε μια αστραφτερή φόρμα για την παράσταση που έδωσε στο κοινό των διάσημων που έδωσαν το «παρών» στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Τζένιφερ Λόπεζ

Ανάμεσά τους η φίλη της JLO, το supermodel Naomi Campbell, η ηθοποιός Vanessa Hudgens, η τενίστρια Emma Radacanu, ο αστέρας του κινηματογράφου Idris Elba και ο μουσικός Mark Ronson.​

@debbyxjlo #jlo #jenniferlopez #Dubai ♬ suono originale – Debby
@gala.fr #jenniferlopez #jlo #dubai ♬ son original – @galafr

Έντονες αντιδράσεις από την LGBTQ+ κοινότητα

Ωστόσο, η μεγάλη σταρ, γνωστή για τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν φημολογήθηκε ότι εισέπραξε 5 εκατομμύρια δολάρια για να παρευρεθεί και να τραγουδήσει στα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου One&Only One Za’abeel στο Ντουμπάι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Ο Peter Tatchell, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των γκέι, δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι «Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μια μακροχρόνια σύμμαχος των LGBTQ, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ να βάζει τα χρήματα πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σόου της θα συμπράξει με την ομοφοβία, τον μισογυνισμό και τη γενικευμένη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, κάτι που δεν υποστηρίζει η Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν έπρεπε να πάει».

Ο Tatchell συνέχισε λέγοντας ότι το καθεστώς του Ντουμπάι «την χρησιμοποιεί για να προβάλει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα».

«Είναι μια κυνική ενέργεια και είναι ντροπιαστικό που την ακολουθεί», πρόσθεσε ο Tatchell.

Η παρουσία των celebrities της εγχώριας showbiz

Στο event παρευρέθηκαν και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Βίκυ Καγιά και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Καγιά Οικονομάκου Αλμπάνης

Σχετικά άρθρα