Πάνος Βλάχος: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – Η απάντηση που έδωσαν ο Άδωνις και ο Πορτοσάλτε – Τι σχολίασαν οι χρήστες στο Twitter

Χθες, άρχισε να κάνει το γύρω του διαδικτύου ένα βιντεάκι με τον Πάνο Βλάχο να τραγουδά τους εξής στίχους: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Κάτι τέτοιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μάλιστα ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Άρης Πορτοσάλτε πήραν θέση και σχολίασαν το γεγονός.

Σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου.

Τι είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πορτοσάλτε:

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης».

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Γεωργιάδης: «Δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Κρίμα, κύριε Βλάχε!»

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε:

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ. “να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…” δηλ. να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Ο Άρης Πορτοσάλτε,, με τη σειρά του, έγραψε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

Σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Πάνος Βλάχος είπε το εξής:

Τα σχόλια των χρηστών στο twitter:

Σχετικά άρθρα