Δείτε το βίντεο με τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ που «γλέντησαν» τα 175 «ΝΑΙ» για την ψήφιση του γάμου ομόφυλων, χορεύοντας σε πάρτι που ακολούθησε σε gay club στο Γκάζι

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών γιόρτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του, Τάιλερ, σε ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ στο Γκάζι, όπου χόρεψαν και το διασκέδασαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του πήγαν στο μπαρ Sodade στο Γκάζι μετά την ολοκλήρωση της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, όπου εθεάθησαν να χορεύουν το τραγούδι της Κέιτι Πέρι «Firework».

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του χορεύουν με τα χέρια ανοιχτά, πανηγυρίζοντας την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Το βίντεο:

Στέφανος Κασσελάκης: Από εδώ και πέρα προχωράμε με σύγχρονη κοινωνία

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πήρε το μικρόφωνο και είπε στο κοινό υψώνοντας τη γροθιά του «Από εδώ και πέρα προχωράμε με σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα», με τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν.

Κασσελάκης - Τάιλερ

«Ημέρα χαράς για την Ελλάδα»

Προσερχόμενος στο κλαμπ, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στους δημοσιογράφους: «Ξέρω να μιλάω μόνος μου. Ξέρω ότι πολλοί θα με ρωτήσετε τι σκοπό έχω σχετικά με τον κ. Πολάκη. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο, όσον αφορά στο πολιτικό κομμάτι του, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης ο οποίος δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον βουλευτικό χαρακτήρα του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Αυτό δεν είναι το βασικότερο, είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία». Πρόσθεσε ότι έχει μια παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. «Υπάρχει μια πιθανότητα πολλοί από εσάς να έχετε ένα παιδί το οποίο να ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε πρώιμες εποχές. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μια σύγχρονη κοινωνία», είπε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε: «Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πουν την πραγματικότητά τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας».

Σχετικά άρθρα