Η γκάφα του πρίγκιπα Ουίλιαμ όταν απευθυνόμενος στην ηθοποιό Μία ΜακΚένα Μπρους, που πρωταγωνιστούσε στο δράμα «How to Have Sex» και κέρδισε βραβείο BAFTA είπε: «φάνηκε να το διασκεδάζατε πολύ», ενώ στο δράμα η κοπέλα βιάζεται από έναν τουρίστα

Την Κυριακή που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου BAFTA κι εκεί παρευρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Ως πρόεδρος της οργάνωσης και μάλιστα κατά την συνομιλία του με διάφορους ηθοποιούς, έκανε μία γκάφα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας κατέφθασε το βράδυ της Κυριακής ευδιάθετος στο κόκκινο χαλί της τελετής, φορώντας ένα μπλε βελούδινο σακάκι. Φέτος όμως, δεν είχε στο πλευρό του την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από την επέμβαση που είχε κάνει στην κοιλιακή χώρα.

Η γκάφα του πρίγκιπα

Συνομιλώντας στην ηθοποιό Μία ΜακΚένα Μπρους, η οποία πρωταγωνιστούσε στο δράμα «How to Have Sex» και κέρδισε βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της, της είπε ότι η ταινία έδειχνε «πολύ διασκεδαστική», παρόλο που δεν την είχε δει. «Δεν έχω δει ακόμα την ταινία σας – νομίζω ότι φάνηκε να διασκεδάζατε πολύ σε όλη τη διάρκεια», είπε συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατά τη συνομιλία του με τις ηθοποιύς: Φοίβη Ντίβενορ, Ayo Edebiri και Σόφι Γουάιλντ

Στην ταινία όμως, η 26χρονη ηθοποιός υποδύεται την Τάρα, μια παρθένα που πηγαίνει διακοπές με φίλους στα Μάλια, όπου βιάζεται από έναν τουρίστα.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι ελπίζει η ταινία να βελτιώσει την «συζήτηση που κάνουμε στην κοινωνία γύρω από τη συναίνεση» και να «βοηθήσει τους ανθρώπους να μιλήσουν για καταστάσεις που έχουν περάσει».

Παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει πολλές ταινίες

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χαιρέτισε κι άλλες ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων την Ayo Edebiri, την Φοίβη Ντίβενορ και την Σόφι Γουάιλντ και παραδέχτηκε ότι δεν είχε παρακολουθήσει καμία από τις ταινίες τους. «Η κατηγορία ήταν τόσο δυνατή, όλες σας – ήταν σαν να λέγαμε ποια θα τα καταφέρει;».

Μόλις η ΜακΚένα τον παρότρυνε να δει το «How to Have Sex», εκείνος απάντησε: «Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω. Συνήθως μέχρι την τελετή απονομής των βραβείων, έχω δει αρκετές από αυτές. Αλλά φέτος, δεν έχω προλάβει να δω τόσες πολλές».

Σχετικά άρθρα