Ο νέος Τζέιμς Μποντ, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ, ακούει στο όνομα Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον – Η διαφορά 24 χρόνων με την σύζυγό του – 33 αυτός, 57 εκείνη

Ο νέος James Bond ακούει στο όνομα Aaron Taylor-Johnson.

Ο 33χρονος Βρετανός ηθοποιός πρόκειται να πάρει τη θέση του Daniel Craig, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα του James Bond για 15 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Taylor-Johnson θα υπογράψει το συμβόλαιο αυτή την εβδομάδα, αφού του προσφέρθηκε επίσημα ο ρόλος.

Οι φήμες ότι ο Τέιλορ-Τζόνσον θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ άρχισαν να φουντώνουν μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ. Ωστόσο, ο ηθοποιός της Marvel – ο οποίος είναι παντρεμένος με την 57χρονη Βρετανίδα σκηνοθέτη, Sam Taylor-Johnson -, απέφυγε τους ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Esquire το 2023, δηλώνοντας ότι έπρεπε «να ακολουθήσω τον ρυθμό των δικών μου τυμπάνων».

«Ποτέ δεν πήρα μια απόφαση με βάση τις προοπτικές άλλων ανθρώπων, ή τις κρίσεις τους, ή τις προσδοκίες τους για μένα». «Είναι το δικό μου μονοπάτι, αυτό που λέει η διαίσθησή μου», πρόσθεσε.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο», δήλωσε για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Mε την 57χρονη σύζυγό του:

Ο 56χρονος Κρεγκ αποκάλυψε το 2019 ότι η ταινία “No Time To Die”, η οποία κυκλοφόρησε το 2021, θα ήταν η τελευταία του ταινία Τζέιμς Μποντ.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “The Late Show with Stephen Colbert”, ο Κρεγκ επιβεβαίωσε ότι θα αφήσει κάτω το Walther PPK του Μποντ, αφού ο Colbert ρώτησε: «Τελειώσατε με τον Μποντ», και ο Κρεγκ απάντησε: «Ναι, τελείωσε».

Σχετικά άρθρα