40χρονη κατήγγειλε το σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή με revenge porn – Την άρπαξε από το λαιμό και την έσυρε

Ένας 40χρονος άντρας συνελήφθη στις 25/03/24 από την αστυνομία, καθώς υπήρξε καταγγελία σε βάρος του, από την σύντροφό του, για ενδοοικογενειακή βία και εκδικητική πορνογραφία (revenge porn), στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας του απήγγειλε τις εξής κατηγορίες:

Σωματική βλάβη σε βάρος συντρόφου κατά τη διάρκεια της συμβίωσης, κατ’ εξακολούθηση, και εκδικητική πορνογραφία.

Το περιστατικό έγινε στις 25 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, σε διαμέρισμα της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Τη χτυπούσε και την άρπαζε από τον λαιμό

Μήνυση υπέβαλε η 40χρονη σύντροφος, μητέρα δύο κοριτσιών από προηγούμενο γάμο, η οποία κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε από τον λαιμό και την πέταξε πάνω σε ένα έπιπλο του μπάνιου και στη συνέχεια, ενώ εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει, την άρπαξε ξανά από τον λαιμό και την έσυρε περίπου δύο μέτρα, έως την εξώπορτα της οικίας τους.

Επιπλέον, ανέφερε ότι, στις 5 Μαΐου 2023 και στις 27 Αυγούστου 2023, στο ίδιο διαμέρισμα, ο 40χρονος άσκησε σωματική βία εναντίον της, προκαλώντας της μώλωπες και την δάγκωσε.

Την απειλούσε ότι θα βλάψει τις κόρες της

Σύμφωνα με την καταγγελία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στις δύο ανήλικες κόρες της και ότι θα κοινοποιήσει δημόσια φωτογραφίες της και προσωπικές συνομιλίες της, που είχε αποσπάσει με άγνωστο τρόπο από λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου η παθούσα να μη διακόψει τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι διατηρεί σχέση περίπου 5 χρόνια με τον 40χρονο και ότι συγκατοικούν τα τελευταία τρία χρόνια σε διαμέρισμα όπου διαμένουν μαζί με τις δύο κόρες της, που η ίδια έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή της συγκατοίκησης άρχισαν έντονα προβλήματα στη σχέση τους, διότι ο σύντροφός της τη ζήλευε παράφορα και χωρίς λόγο και αιτία.

«Θέλει να ελέγχει και την παραμικρή μου κίνηση»

Η ζήλια του σε συνδυασμό με την καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ είχε σαν αποτέλεσμα την κατά καιρούς σωματική της κακοποίηση και την καθημερινή λεκτική και ψυχολογική της κακοποίηση, όπως επισήμανε στους αστυνομικούς.

«Θέλει να ελέγχει και την παραμικρή μου κίνηση τηλεφωνώντας μου αμέτρητες φορές μέσα στην ημέρα ακόμη και στην ώρα εργασίας μου και εγώ αναγκάζομαι να απαντώ για να μην τον εκνευρίσω, με κίνδυνο να χάσω τη δουλειά μου», είπε η 40χρονη.

Ο 40χρονος απειλούσε ότι θα στείλει παντού φωτογραφίες της συντρόφου του, χωρίς τη θέλησή της

Το επίδικο περιστατικό έγινε την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, οπότε μετά την αποχώρηση των καλεσμένων- συγγενών της γυναίκας, ο 40χρονος, όντας πιωμένος, της ζήτησε επιτακτικά το κινητό της για να το ελέγξει και μετά την άρνησή της ακολούθησε το προαναφερόμενο περιστατικό.

Όσον αφορά την «εκδικητική πορνογραφία», η παθούσα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος έχει αποκτήσει με άγνωστο τρόπο φωτογραφίες με το μπούστο της, τις οποίες απειλούσε ότι θα τις στείλει παντού χωρίς τη θέλησή της.


Σχετικά άρθρα