Η Τζένιφερ Γκάρνερ, με αφορμή τα 52 γενέθλιά της, είπε: «Η γήρανση είναι ένα δώρο» – «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή»

Η Τζένιφερ Γκάρνερ αγκαλιάζει κάθε πολύτιμο χρόνο της ζωής της.

Η 51χρονη ηθοποιός και επί μακρόν πρέσβειρα της μάρκας Neutrogena παραδέχεται ότι παρόλο που έχει τις «στιγμές» της που σκέφτεται τα νεανικά της χρόνια, τονίζει: «ειλικρινά, κυρίως, είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή».

«Και είμαι ευγνώμων για τη σοφία που αποκόμισα από αυτά τα χρόνια και πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να παρακολουθώ άλλες γυναίκες να περνούν αυτή τη διαδικασία της ζωής με τόση χάρη», προσθέτει η Γκάρνερ.

«Η γήρανση είναι ένα δώρο»

Λέει επίσης ότι προσπαθεί «να ακολουθήσει τα βήματά τους και να πει σε άλλες νεαρές γυναίκες: ‘Φροντίστε τον εαυτό σας, αλλά μη φοβάστε. Η γήρανση είναι ένα δώρο‘».

Όσο για την προσωπική της ρουτίνα αυτοφροντίδας, η ηθοποιός λέει ότι γυμνάζεται «κάθε μέρα», καθώς «είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική μου υγεία».

«Τρώω πολύ καλά. Μόλις τελείωσα ένα μεγάλο μπολ με λάχανο», συνεχίζει. «Και έχω μια πολύ δυνατή οικογένεια και δυνατές σχέσεις στη ζωή μου».

Η μητέρα τριών παιδιών – που μοιράζεται τη Violet, 18 ετών, τη Seraphina, 15 ετών, και τον Samuel, 12 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck – λέει, επίσης στον εαυτό της, ότι επιτρέπει να «έχει άσχημες μέρες».

«Δεν προσπαθώ να είμαι πάντα η Πολυάννα (χαρακτήρας του παιδικού ομώνυμου παιδικού βιβλίου)», λέει η Γκάρνερ και προσθέτει: «Είμαι ευγενική με τον εαυτό μου».

Αν και δίνει προτεραιότητα στην υγεία της, για τα επερχόμενα γενέθλιά της τον επόμενο μήνα, η Γκάρνερ δίνει προτεραιότητα στο να «κοιτάξει έξω από τον εαυτό της».

Καθώς πλησιάζει η 17η Απριλίου, η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει κατά νου ένα νέο έργο προσφοράς.

«Κάθε χρόνο κάνω κάτι που μου αρέσει να συμπεριλαμβάνω ανθρώπους που με τρέφουν», είπε για την παράδοσή της και συνέχισε: «Πέρυσι πήγα σε ένα πάρκο στο Λος Άντζελες και φύτεψα δέντρα με τα παιδιά μου. Μια χρονιά φορτώσαμε σακίδια για να δώσουμε στα παιδιά φαγητό για να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι μετά το σχολείο. Ξέρω τι θα κάνω φέτος, και αρχίζει να προετοιμάζεται», είπε χωρίς να αποκαλύψει τι θα κάνει.

Η Γκάρνερ κατέληξε: «Για μένα αυτή η μέρα είναι η εξής: Πώς θα κοιτάξω έξω από τον εαυτό μου; Πώς θα επιστρέψω στον κόσμο που μου δίνει τόσα πολλά;».

Σχετικά άρθρα