Τέιλορ Σουίφτ: Για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes – Έγινε επισήμως δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 34 ετών – Η μοναδική μουσικός που πέτυχε κάτι τέτοιο αποκλειστικά μέσα από τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις – Kαλλιτέχνιδα της χρονιάς στα 2024 iHeartRadio Music Awards

Σύμφωνα με έκθεση του Forbes που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, η 34χρονη σούπερ σταρ της ποπ έχει φτάσει επίσημα στην ιδιότητα της δισεκατομμυριούχου – χάρη στη συνεχιζόμενη περιοδεία Eras Tour, τον εκτεταμένο κατάλογο τραγουδιών και το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Swift είναι η μόνη μουσικός που κέρδισε το κατόρθωμα αυτό αποκλειστικά με βάση τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς το Eras Tour έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα από την έναρξή του τον Μάρτιο του 2023.

Έχει επίσης κερδίσει αρκετά χρήματα από τη συναυλιακή ταινία Eras Tour, η οποία έγινε η πιο κερδοφόρα συναυλιακή ταινία όλων των εποχών με πάνω από 261 εκατομμύρια δολάρια στο box office από την πρεμιέρα της στις 11 Οκτωβρίου.

Τα κέρδη της πιθανότατα θα συνεχίσουν να αυξάνονται με την επερχόμενη κυκλοφορία του ενδέκατου πρωτότυπου στούντιο άλμπουμ της, “The Tortured Poets Department”, στις 19 Απριλίου.

«Καλλιτέχνιδα της χρονιάς»

Τη Δευτέρα, η Swift κέρδισε τον τίτλο της καλλιτέχνιδας της χρονιάς στα 2024 iHeartRadio Music Awards και προϊδέασε για «τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα μπροστά μας» κατά τη διάρκεια της προηχογραφημένης ομιλίας της για την αποδοχή.

«Γεια! Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ψήφισαν για αυτό το βραβείο», είπε η νικήτρια του Grammy στο κλιπ. «iHeart, επίσης, υπήρξατε τόσο απίστευτα υποστηρικτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά ειδικά φέτος ήταν αρκετά θεαματικό. Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό».

«Ξέρετε, προς τους θαυμαστές, είναι εντελώς στο χέρι σας να επιλέξετε πώς περνάτε το χρόνο σας, σε ποιες συναυλίες θέλετε να πάτε, ποια μουσική θέλετε να κάνετε το soundtrack της ζωής σας. Και σε όποιον με έχει συμπεριλάβει σε αυτές τις επιλογές, είμαι τόσο, τόσο, τόσο ευγνώμων γι’ αυτό», μοιράστηκε η Swift.

Η μουσικός του “Lavender Haze” πρόσθεσε:

«Έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα μπροστά μας. Συνεχίζω την περιοδεία και, το πιο σημαντικό, έχω ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο “The Tortured Poets Department”, το οποίο κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου. Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας».

«Σας ευχαριστώ λοιπόν που με ψηφίσατε για αυτή την απίστευτη τιμή – καλλιτέχνης της χρονιάς», κατέληξε η στοχαστική ομιλία της Swift. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και τόσο ευγνώμων και ανυπομονώ να συνεχίσω να διασκεδάζω μαζί σας, γιατί έχουμε πολλά συναρπαστικά πράγματα μπροστά μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μετά την κυκλοφορία του “The Tortured Poets Department”, θα συνεχίσει την περιοδεία Eras Tour στις 9 Μαΐου με τέσσερις συναυλίες στη Nanterre της Γαλλίας, πριν συνεχίσει το ευρωπαϊκό σκέλος της μέχρι τον Αύγουστο. Στη συνέχεια, πρόκειται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για συναυλίες από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο.

Σχετικά άρθρα