Oι αδερφές Καρντάσιαν πιο σέξι από ποτέ, πόζαραν με μαγιό στη θάλασσα – Το μήνυμα της Κόρτνεϊ στις νέες μαμάδες: «Η ζωή είναι όμορφη, είσαι όμορφη» – «Το σώμα σας είναι όμορφο σε όλα τα στάδια»

Η Κιμ Καρντάσιαν και οι αδερφές της μονοπώλησαν και πάλι το ενδιαφέρον των εκατομμύρια ακολούθων τους στα social media, με τις αναρτήσεις του από εξωτικές παραλίες, όπου πέρασαν λίγες μέρες διακοπών.

Η δημοσίευση της 43χρονης Κιμ στο Instagram, τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Απριλίου, απέσπασε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια likes μέσα σε μόλις λίγες ώρες. 

Μαζί της, ήταν οι αδερφές της Κλοέ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, όπως έκανε η ίδια γνωστό στο post της. Με την Κλοέ, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και μαζί, ξαπλωμένες στην άμμο.

Η ανάρτηση της Κλοέ:

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μοιράστηκε ένα μήνυμα προς τις νέες μητέρες, ενώ αγκάλιασε το σώμα της μετά τον τοκετό

«Αγαπητές νέες μανούλες», έγραψε η 44χρονη σταρ μέσω του Instagram Story της την Κυριακή 7 Απριλίου, μαζί με μια φωτογραφία της ίδιας να κολυμπάει στο νερό φορώντας μπικίνι.

«Το σώμα σας είναι όμορφο σε όλα τα στάδια. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς λάμπουμε και μεγαλώνουμε, μετά τον τοκετό καθώς επουλωνόμαστε και συρρικνωνόμαστε, και στη συνέχεια αυτή η περίοδος που βρίσκω την πιο δύσκολη, καθώς το σώμα μας εξακολουθεί να προσαρμόζεται. Και αν θηλάζετε, αυτό είναι ένα εντελώς άλλο κομμάτι».

Συνέχισε η Kardashian:

«Προσπαθώ να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου καθώς το σώμα μου βρίσκει μια νέα φυσιολογική κατάσταση. Η πίεση που μας ασκείται για να επανέλθουμε, όταν όλα είναι νέα και διαφορετικά δεν είναι ρεαλιστική. Η ζωή είναι όμορφη, είσαι όμορφη. Απλά μια μικρή υπενθύμιση (και για μένα;)».

H δημοσίευση της Κόρτνεϊ:

Σχετικά άρθρα