«Τη θεωρούσε κτήμα του και της έκανε κουμάντο» – «Είχε τους κωδικούς της και ανέβαζε ο ίδιος τις φωτογραφίες που έδειχναν να είναι ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι» – Όλα όσα αποκάλυψε μια φίλη της Κυριακής

Μία φίλη της 28χρονης Κυριακής αποκάλυψε πόσο αυταρχικός και χειριστικός ήταν ο πρώην σύντροφός της, που έμελλε να την δολοφονήσει έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, η φίλη και συνάδελφος της Κυριακής ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο δολοφόνος της και πρώην σύντροφός της ήταν ένας «πολύ αυταρχικό άνθρωπος, που έλεγχε τη ζωή της Κυριακής. Δεν έκανε τίποτα αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο, για να πάρει την έγκρισή του».

Η Κυριακή και ο πρώην σύντροφός της εργάζονταν μαζί σε συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός κι εκείνη ως προσωπικό καθαριότητας.

«Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο, για να πάρει την έγκρισή του. Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό, γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο, δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει μάλιστα στην αδελφή της να την καλύψει, για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά, δεν ερχόταν και η Κική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μας είπε ότι έχει έκτακτη επέμβαση και τώρα μάθαμε για το μωρό»

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως μια μέρα η Κυριακή είχε ενημερώσει πως λόγω μιας έκτακτης επέμβασης δεν θα πήγαινε στη δουλειά και έτσι το συνδύασε με την είδηση ότι είχε χάσει το παιδί από ξυλοδαρμό.

«Υποθέτω, με αυτά που έμαθα τώρα, ήταν τότε που την είχε χτυπήσει κι έχασε το μωρό της», είπε η κοπέλα.

Αν και επισήμανε πως στη δουλειά δεν την είδαν ποτέ με σημάδια στο σώμα της, ήξερε ότι συνεχώς χώριζαν και τα έβρισκαν και πάλι. Δεν έλεγε πουθενά, όμως, τι περνούσε στα χέρια του.

«Μια φορά τη ρώτησα κάτι και πετάχτηκε εκείνος και μου είπε “σε μένα θα μιλάς, δεν θα μιλάς στην Κική” και του είπα “εγώ θέλω να μιλήσω σε εκείνη”. Δεν μιλούσε για τίποτα η Κική, ήταν πολύ κλειστή, αλλά ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί», τόνισε.

«Της είχε πάρει τους κωδικούς και ανέβαζε φωτογραφίες τους στα social», σημείωσε επίσης, κάτι που είχε πει και στους αστυνομικούς ο πατέρας της 28χρονης, δείγμα πως ο 39χρονος ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω της.

«Ο πατέρας της μου είπε πως ο δράστης είχε τους κωδικούς του τηλεφώνου της Κικής και των social media της. Εκείνος ανέβαζε τις φωτογραφίες τους που έδειχναν να είναι ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, για να δείχνει ότι όλα είναι καλά και για να μην την πλησιάσει κανένας άλλος», είχε δηλώσει ο κ. Καλλιακμάνης, που μίλησε με τον πατέρα της.

Σχετικά άρθρα