Αρχική / Πολιτισμός / City life / Μη χάσετε απόψε:Οι New York Gypsy All Stars στο Gazarte
Μη χάσετε απόψε:Οι New York Gypsy All Stars στο Gazarte thumbnail

Μη χάσετε απόψε:Οι New York Gypsy All Stars στο Gazarte

Για μια balkan βραδιά θα βρεθούν στην Αθήνα οι πέντε μουσικοί και η διάσημη πολυπολιτισμική τους μπάντα.


Στις 23 Δεκεμβρίου, οι πέντε μουσικοί και η πολυπολιτισμική τους μπάντα, θα κάνουν μία στάση στο Gazarte για να μεταδώσουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν το πνεύμα της Balkan σε ένα πάρτυ που θα σηματοδοτήσει με τον πιο αισιόδοξο τρόπο το ξεκίνημα των γιορτών.
Οι New York Gypsy All Stars διασκευάζουν παραδοσιακά τραγούδια πολιτισμών της Ανατολής, αντιμετωπίζοντάς τα με έναν πιο αρμονικό, αλλά και ελεύθερο τρόπο. Πρόκειται για μία σειρά μουσικών αυτοσχεδιασμών που ξεκινούν από την Gypsy Jazz, περνούν μέσα από το φίλτρο των N.Y.G.A.S, δέχονται electro-funk πινελιές και καταλήγουν σε ένα πολυδιάσταστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που διατηρεί τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία από το μωσαϊκό των πολιτισμών που επισκέπτηκαν οι νομάδες μουσικοί στα ταξίδια τους. Τους New York Gypsy All Stars αποτελούν οι:  Ismail Lumanovski, Tamer Pinarbasi, Jason Lindner, Engin Kaan Gunaydin, Παναγιώτης Ανδρέου.


Info


23 Δεκεμβρίου 2013 
GAZARTE, Βουτάδων 32-34, Γκάζι 
Τηλ.: 6946448050, 2106918372 
Ώρα έναρξης: 22.30 (οι πόρτες θ ανοίξουν στις 21.30). Τιμές: Καθήμενοι Α’ ζώνης: 25€ , Καθήμενοι Β’ ζώνης: 18€ και Όρθιοι: 12€


Πηγή: www.tospirto.net 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X