Ποιο ήταν το αστείο του Ομπάμα στον Βαρουφάκη; thumbnail

Ποιο ήταν το αστείο του Ομπάμα στον Βαρουφάκη;

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γνωστό ότι ακόμα και τις πλέον δύσκολες καταστάσεις τις αντιμετωπίζει με μία δόση χιούμορ.


Η… περίεργη αίσθηση του χιούμορ του πλανητάρχη έκανε την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια της άτυπης συνάντησης που είχε με το Γιάννη Βαρουφάκη.


Με ένα σχόλιο ο Μπάρακ Ομπάμα κατάφερε να κάνει να ξεσπάσουν σε γέλια οι 250 παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας.


Ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη με ένα αστείο που θα χαρακτηριζόταν από ατυχές έως και αιχμηρό.
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαμογελώντας είπε πως ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Γιάννης Βαρουφάκης που «μας έφερε λεφτά».


 Όλοι γέλασαν, μαζί τους και ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, ο οποίος στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να μιλήσει για 12 λεπτά με τον Αμερικανό πρόεδρο μέσα στην κατάμεστη αίθουσα και με όλους να προσπαθούν να κρυφακούσουν.Εθιμοτυπικά οι συζητήσεις αυτές του προέδρου με τους προσκεκλημένους του διαρκούν περίπου πέντε λεπτά.
Για τον Γιάνη Βαρουφάκη έκανε μια εξαίρεση και του αφιέρωσε 12 λεπτά προκαλώντας μικρό εκνευρισμό στο πρωτόκολλο του Λευκού Οίκου.


 


http://www.kontranews.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X