Χάρι – Μέγκαν: Στη δημοσιότητα οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γάμου τους

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα επισημότητα ο γάμος που όλοι περιμέναμε: η πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι! Ο γάμος έγινε στο Κάστρο του Ουίνσδορ στην και 4 μέρες μετά όλος ο κόσμος μιλά ακόμα για το γεγονός! Ο δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο τους ευχαριστώντας τον κόσμο για τις εγκάρδιες ευχές του.

Συγκρεκριμένα, το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα τρία επίσημα πορτρέτα, φωτογραφίες που τράβηξε ο Αλέξι Λουμπομίρσκι. Στο ένα ποζάρουν στο Πράσινο Σαλόνι του Πύργου, περιστοιχισμένοι από τη μητέρα της Μέγκαν, την Ντόρια Ράγκλαντ και τον πατέρα του Χάρι, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, την 92χρονη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον αδελφό του Χάρι πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ και τη δεύτερη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.

Στη δεύτερη φωτογραφία εικονίζεται μόνο το ζεύγος με τα παρανυφάκια – μεταξύ αυτών τα ανίψια τους, πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δύο μικρά παιδιά του Ουίλιαμ. Η τρίτη είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των νεόνυμφων στην ανατολική βεράντα του Πύργου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα