Κιμ Καρντάσιαν: «Όταν μου τηλεφώνησε ο Ντόναλν Τραμπ, έκανα μια γυμνή φωτογράφιση»!

Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν, όπου μοιράστηκε την εμπειρία της συνάντησής της με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. Η διάσημη τηλεπερσόνα συναντήθηκε πριν από λίγο καιρό με τον Πλανητάρχη με αφορμή την απελευθέρωση μιας κρατούμενης που ήταν αδίκως φυλακισμένη για πάνω από 20 χρόνια.

Πώς πληροφορήθηκε για την περίπτωση; Μέσω Twitter. Και ο Τζίμι Κίμελ, γνωστός για το καυστικό χιούμορ του έκανε το εξής σχόλιο: “Να και κάτι καλό που συνέβη επιτέλους μέσω Twitter”!

Σχετικά με την επίσκεψη της Κιμ Καρντάσια στο Οβάλ Γραφείο, ο Τζίμι Κίμελ σχολιάζει: “Αυτή πρέπει να ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου”.

Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε μέσα στο Οβάλ Γραφείο και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να εγκλιματιστεί και να συνειδητοποιήσει πού ακριβώς βρισκόταν.

Και ενώ ο Τζίμι Κίμελ συνέχιζε να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε αισιόδοξη, υποστηρίζοντας ότι πιστεύει ότι θα συμβούν σιγά σιγά πολλά καλά ακόμη στην προεδρία του Τραμπ. Άλλωστε εκείνη κατάφερε να απελευθερώσει την κρατούμενη, ενώ όπως ομολόγησε στον Τζίμι Κίμελ έχει μια λίστα ανθρώπων που θέλει να βοηθήσει! Και συνέχισε: “Λαμβάνω καθημερινά μια λίστα από γράμματα, επισκέφτηκα τις γυναικείες φυλακές για να δω από κοντά τις συνθήκες, μου φώναζαν να τις απελευθερώσω”…

Πώς έμαθε η Κιμ Καρντάσιαν ότι ο Τραμπ απελευθέρωσε την κρατούμενη; Όπως αποκάλυψε, της τηλεφώνησε ο ίδιος για να την ενημερώσει! Το τηλεφώνημα τη βρήκε σε μια φωτογράφιση, μια… γυμνή φωτογράφιση! Έβαλε τη ρόμπα της, σήκωσε το τηλέφωνο με αγωνία και έμαθε τα ευχάριστα νέα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά άρθρα